Lönsam Livsmedelsbutik i Lidköping - En del av "AutoMat"

location Lidköping - Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

Grundat

2020

Omsättning

3 Mkr

Resultat

Vinst

Beskrivning av Lönsam Livsmedelsbutik i Lidköping - En del av "AutoMat"

Vi presenterar en fantastisk möjlighet att förvärva en väletablerad och lönsam livsmedelsbutik i hjärtat av Lidköping. Butiken, som har varit i drift sedan november 2020, har blivit en framstående medlem av den populära Automat-franchisekedjan.

Personal: Med en dedikerad butiksföreståndare som arbetar halvtid och tar hand om hela driften, samt extra engagerad personal som är öppen för att fortsätta sitt arbete, är denna butik redo för smidig övergång till nya ägare. Den nuvarande ägaren behöver inte vara närvarande dagligen, eftersom butiken framgångsrikt drivs av det kompetenta personalteamet.

Affärsmodell: Butiken har snabbt utvecklats till en lönsam verksamhet och ingår i den väletablerade Automat-franchisekedjan. Med en beprövad affärsmodell och starka relationer med leverantörer är det här en unik chans för en ny ägare att fortsätta och bygga vidare på framgången.

Läge: Belägen i Lidköping. erbjuder butiken en strategisk plats med god synlighet och tillgänglighet för kunder.

Möjlighet till utökning: Intill butiken finns även en restaurang till salu, vilket öppnar upp för en unik möjlighet för en och samma ägare att förvärva båda verksamheterna. Detta ger inte bara utrymme för diversifiering av erbjudandet utan skapar även synergier och möjligheter till gemensam marknadsföring och resurseffektivitet.

Ekonomiska resultat 2022:

• Omsättning: 3 miljoner SEK

Tillväxtmöjligheter: Med en solid grund och en stabil kundbas finns det gott om möjligheter att expandera och öka intäkterna. Den nuvarande ägaren står redo att stödja och underlätta övergången under en övergångsperiod för att säkerställa kontinuitet och framgång.

Kontakt: För ytterligare information och för att diskutera denna spännande affärsmöjlighet, vänligen kontakta via kontaktformuläret. En detaljerad information och möjlighet till visning kommer att tillhandahållas för seriösa köpare.

Missa inte chansen att äga och driva en lönsam livsmedelsbutik med minimalt krav på ägarens närvaro! Det här är din biljett till att bli en del av en framgångsrik franchisekedja och skapa en blomstrande affärsverksamhet.

A-

A -

Telefon: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   A-

   A -

   Telefon: Visa nummer

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss

    Stolt samarbetspartner till

    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen