Lönsam bensinmack med livsmedelsbutik bilvård och däckservice, Borås

location Borås - Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

Omsättning

4,5 Mkr

Resultat

Vinst

Beskrivning av Lönsam bensinmack med livsmedelsbutik bilvård och däckservice, Borås

Är du på jakt efter en etablerad och lönsam verksamhet med en stabil kundbas? Vi erbjuder en unik möjlighet att förvärva en framgångsrik bensinmack i Fristad, Borås. Med en omsättning på cirka 4,5 Mkr och en imponerande vinst, är detta ett idealiskt köp för den som söker en turnkey-operation med mångsidiga intäktsströmmar.

Affärsöversikt:

• Övriga tjänster:
1. Livsmedelsbutik: Välutrustad och rymlig, erbjuder ett brett sortiment av dagligvaror och livsmedel, catering till lokala behov.
2. Bilvård: Moderna faciliteter som ger ytterligare intäkter och drar till sig en stadig ström av kunder genom vaxning, tvätt, polering, helrekond etc.
3. Däckservice: Fullt utrustad verkstad som erbjuder däckbyten och lättare mekaniska arbeten.
• Strategiskt läge: Belägen i Fristad, längs riksvägen 42 och populära badplatsen (Skallebadet). Passerar mycket trafik från Borås, Varberg, Ullared, och även från andra hållet Trollhättan, Uddevalla, Lidköping, Herrljunga och Falköping.
• Omsättning och hög lönsamhet: Stabil och lönsam med en årlig omsättning på cirka 4,5 Mkr och en imponerande vinst.
• Erfarenhet: Verksamheten har drivits framgångsrikt i nästan 6 år av nuvarande ägare, en familj som är redo att överlämna stafettpinnen till en ny ägare som vill lyfta hela butiken till en högre nivå.

Möjligheten: Denna affär är perfekt för en eller flera entreprenörer som är intresserade av att driva och vidareutveckla en mångfacetterad verksamhet. Med en redan etablerad kundbas och en solid inkomststruktur är detta en fantastisk grund för vidare tillväxt och expansion.

Skäl till försäljning: Efter att ha drivit butiken framgångsrikt i nästan 6 år, har vi, en grupp syskon, beslutat att det är dags att gå vidare och utforska nya utmaningar i livet. Vi söker en passionerad och driven köpare som kan ta över och fortsätta att bygga på verksamhetens framgång.

Kontakta oss: Om du är intresserad av att ta över en etablerad, lönsam verksamhet med stor potential för tillväxt, kontakta oss idag för mer information och för att ordna ett möte.

BL

Bensinmack Livsmedel

  Fråga Mäklaren

   BL

   Bensinmack Livsmedel

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
    Berätta mer