Konsultföretag inom brandskydd

location Södermanland

Din intresseanmälan har skickats

Säkerhet &bevakningTjänsteföretag

Grundat

2011

Omsättning

2 Mkr

Anställda

0-2 st

Resultat

Vinst

Flyttbart företag

Ja

Beskrivning av Konsultföretag inom brandskydd

Härmed erbjuds ni möjligheten att förvärva ett kompetent och väl etablerat bolag inriktat på konsulttjänster inom brandskydd till industri-, handel- och fastighetsbranschen.

Bolaget har lång historik och en bra position främst på den lokala marknaden i Sörmland/Östergötland, men även i hela riket då en del av uppdragen är kopplade till större företag och koncerner. Verksamheten kännetecknas av flera typer av uppdrag gällande brandskydd och då särskilt gällande dokumentation och produktion av brandskyddsdokument och styrmedel för implementering i gällande företag. Många uppdrag är ganska omfattande och en del vilar på avtal som rullar från år till år. Kvalitets och noggrannhet kännetecknar uppdragen och arbetet. Nuvarande ägare är brandingenjör och ny ägare bör besitta sådan kompetens, eller ha den kompetensen i befintlig organisation

Tillsammans med ett kvalitativt arbete, en bra kundstock och långa affärsrelationer, borgar det för en fortsatt god utveckling. Bolaget har en stabil position och en bra lönsamhet. Verksam i bolaget är f.n. ägaren som nu söker en ny engagerad ägare som förstår värdet av en bra kundstock och varumärke, för att fortsätta utveckla verksamheten på ett positivt sätt. Möjligheterna ses stora för att ta vara på nuvarande position och öka försäljningen.

Fredrik Hultgren

TACTIC Företagsförmedling Linköping, Norrköping

Mobil: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   Fredrik Hultgren

   TACTIC Företagsförmedling Linköping, Norrköping

   Mobil: Visa nummer