Hälsokostbutik i Älmhult (ID: 1490)

location Älmhult - Kronoberg

Din intresseanmälan har skickats

HälsokostButik

Omsättning

2-5 Mkr

Prisidé

0,475 Mkr

Resultat

Vinst

Area

180 m2

Hyra

15000 kr/mån

Beskrivning av Hälsokostbutik i Älmhult (ID: 1490)

Välkommen till en unik investeringsmöjlighet i den eftertraktade staden Älmhult! Missa inte chansen att ta över en väletablerad hälsokostbutik med ett oslagbart läge mitt i centrum, som säljes på grund av ålder och sjukdom. Denna välskötta butik har allt som behövs för att ta nästa steg i sitt expansionsäventyr. Älmhult är en stad i snabb utveckling med en växande befolkning, vilket gör detta till ett perfekt tillfälle att ta över en blomstrande verksamhet som befinner sig mitt i dess centrum. Butiken har ett fantastiskt läge och drar nytta av ett stort flöde av kunder som besöker området.

Butiken är för närvarande medlem i Life, men det är upp till den nya ägaren att bestämma om man vill fortsätta med detta medlemskap eller driva butiken helt fristående. Detta ger dig flexibiliteten att anpassa butiken till dina specifika affärsbehov och visioner. Butiken erbjuder ett brett sortiment av produkter som kosttillskott, hälsokost, naturlig hudvård, kosmetik, växtbaserade läkemedel, livsstilsprodukter, skor och rehabprodukter. Med en dagskassa på 6 000 kr i genomsnitt, och en positiv försäljningstrend, kan du vara säker på att din investering kommer att ge dig en stabil avkastning.

Denna välorganiserade butik har en total yta på 180 kvm och hyran är mycket överkomlig med endast 15 000 kr per månad. Öppettiderna på vardagar är mellan 10–18 och lördagar mellan 10–14.
Nuvarande ägaren har drivit butiken i hela 14 år, varav de senaste 8 åren på nuvarande plats. Så tveka inte - ta chansen att ta över denna väletablerade hälsokostbutik med ett fantastiskt läge mitt i centrum av Älmhult.

Pris: 475 000 kr + varulager.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide.

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer