Framstående laserklinik i Norra Stockholm

location Stockholm

Din intresseanmälan har skickats

Omsättning

3 Mkr

Area

130 m2

Beskrivning av Framstående laserklinik i Norra Stockholm

Ta chansen att förvärva en väletablerad laserklinik belägen i ett livligt köpcentrum norr om Stockholm. Denna turnkey-operation erbjuder en unik möjlighet att ta över och fortsätta utveckla en verksamhet inom den blomstrande skönhetsindustrin.

Detaljer om verksamheten:

• Lokalens storlek: Rymliga 130 kvm med en välkomnande atmosfär.
• Hyra: Mycket förmånligt hyresavtal på ca 80,000 kr, med en förhandlad sänkning till 36,000 kr vid årsskiftet.
• Utrustning: En högkvalitativ lasermaskin på leasing, med ett avtal som löper ut om ca 2 år till en kostnad av ca 9,200 kr/månaden. Dessutom finns möjlighet att utöka med en ytterligare lasermaskin för att möjligtvis öka försäljningen ytterligare.
• Tjänster: Kliniken erbjuder ett brett utbud av icke-kirurgiska ansikts- och kroppsbehandlingar, inklusive laserhårborttagning, kosmetiska injektioner och fillers, hudbehandlingar för föryngring, acne och ärrbehandling, stretch-marks, anti-age och pigmentering.
• Omsättning: Stabil verksamhet med en årlig omsättning på ca 3 miljoner.

Möjligheter för tillväxt: Denna verksamhet erbjuder enorm tillväxtpotential, inte bara genom utvidgning av tjänsteutbudet med ytterligare lasermaskiner, men också genom potentiella förvärv inom samma verksamhet i samma affär.

Varför sälja? Ägaren ser en möjlighet att överlämna denna framgångsrika klinik till någon med visionen att ta verksamheten till nästa nivå. Detta är en perfekt möjlighet för den entreprenör som vill ha en flygande start med en etablerad kundbas i en av Stockholms mest attraktiva regioner.

Intresserad? Om du är en driven individ eller företagare med passion för skönhetsindustrin, missa inte denna unika chans. För mer information och för att arrangera ett möte, vänligen kontakta oss via formuläret.

LS

Laserklinik Sverige

  Fråga Mäklaren

   LS

   Laserklinik Sverige

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
    Berätta mer