Framgångsrik agentur av däck för motorsport med exklusiva rättigheter för Norden

location Växjö - Kronoberg

Din intresseanmälan har skickats

MotorfordonHandelAgenturHandel

Grundat

2013

Omsättning

1 Mkr

Anställda

1 st

Resultat

Vinst

Flyttbart företag

Ja

Beskrivning av Framgångsrik agentur av däck för motorsport med exklusiva rättigheter för Norden

Efter 10 fantastiska år i branschen är det nu dags för oss att sälja vårt älskade motorsportföretag. Vi har själva varit aktiva inom motorsport insåg att det saknades prisvärda kvalitetsdäck för glada amatörer. Detta ledde oss till att ta fram och utveckla motorsportsdäck i samarbete med en italiensk firma, där vi fann vår nisch inom rallycross och liknande grenar.

Vi är stolta över att ha exklusiva rättigheter för försäljning av dessa produkter i hela Norden, vilket har resulterat i en stark position på marknaden. Före pandemin omsatte vi cirka 4 miljoner SEK (4 000 sålda däck) och efter pandemin cirka 1 miljon SEK (500 sålda däck). Förklaringen till nedgången beror på att ägaren har andra engagemang och har inte hunnit lägga den tid som krävs.

Vårt återförsäljarnätverk består av cirka 15 återförsäljare, och för att fortsätta växa krävs att man aktivt bearbetar dessa. Sommaren är vår högsäsong och vi har även en webshop där både återförsäljare och slutkunder kan lägga beställningar. Här finns stor utvecklingspotential!

Företag är flyttbart!

Att vara närvarande på tävlingar och sälja däck är en framgångsfaktor, men på grund av andra engagemang har ägaren inte kunnat lägga tillräckligt med tid på detta under de senaste åren.

Säljer nu på grund av tidsbrist och andra engagemang. Detta är en fantastisk möjlighet för dig som vill ta över ett väletablerat och lönsamt företag med stora möjligheter till fortsatt tillväxt.

Vänligen kontakta oss via formuläret för mer information!

VW

Victor W

    Fråga Mäklaren

      VW

      Victor W