Exceptionell möjlighet att förvärva innovativ SaaS-applikation

location Stockholm

Din intresseanmälan har skickats

Flyttbart företag

Ja

Beskrivning av Exceptionell möjlighet att förvärva innovativ SaaS-applikation

Vi erbjuder en unik möjlighet att förvärva en mångsidig SaaS-applikation inom innovation och insiktsarbete, som redan används av tusentals entusiastiska användare världen över, inklusive NGO:er och globala storföretag. Denna beprövade applikation är perfekt för en tekniskt kunnig och engagerad ägare som är redo att ta verksamheten till nästa nivå.

Om applikationen:

• Funktionalitet: Flexibla funktioner för att dela, bedöma, och utveckla idéer och insikter. Kan användas i många typer av processer – från innovation till strategi och allt däremellan. I applikationen finns även stöd för import av nyheter och omvärldstrender, scenarioanalys, enkätverktyg och en lång rad ytterligare funktioner för samarbete, rapportarkiv, kalender, projektplanering, delning av video, integration med Zoom, rating av inlägg och communitybyggande mm.
• Säkerhet: GDPR-kompatibel med flexibla hostingalternativ, för närvarande hostad på Microsoft Azure och av svensk leverantör.

Kommersiell lansering: Appen är redo för en nylansering på marknaden. Mindre arbete med rebranding kan behöva utföras för att ytterligare anpassa produkten till din affärsidentitet.

Unikt koncept:

• Multifunktionell: En och samma app stödjer en mängd olika processer inom främst strategi och innovation, men kan även med mindre modifieringar användas som utbildningsplattform, för onboarding och communitybyggande.
• Beprövade metoder: Utvecklad av ett ledande svenskt konsultbolag med mångårig erfarenhet inom innovation och strategiarbete på hög nivå.
• Lättanvänd: Appen ger alla organisationer möjlighet att förbättra och utveckla sitt innovations- och insiktsarbete.

Sökes: Vi söker en engagerad och tekniskt orienterad ägare – en organisation eller individ – som är passionerad att fortsätta utveckla och marknadsföra denna exceptionella produkt. Kanske ett konsultbolag inom innovation eller strategi eller en datakonsult som vill utöka sitt erbjudande.

Ta steget idag för att förvärva denna framstående applikation och ta din verksamhet till nya höjder!

Kontakta oss via formuläret för mer information och för att diskutera möjligheterna med denna spännande investering.

IS

Innovativ SaaS-applikation

    Fråga Mäklaren

      IS

      Innovativ SaaS-applikation

        Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

        • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
        • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
        • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
        Berätta mer

        Stolt samarbetspartner till

        bolagsplatsen
        bolagsplatsen
        bolagsplatsen
        bolagsplatsen
        bolagsplatsen