Etablerad hudvårdssalong och butik i Majorna (ID: 1578)

location Göteborg - Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

Omsättning

2-5 Mkr

Prisidé

1 Mkr

Resultat

Vinst

Beskrivning av Etablerad hudvårdssalong och butik i Majorna (ID: 1578)

Vi är glada att kunna presentera en etablerad hudvårdssalong och butik till salu i det eftertraktade området Majorna. Denna verksamhet har en lojal kundbas och erbjuder ett brett utbud av tjänster och produkter. Salongen erbjuder följande hudvårdsbehandlingar: ansiktsbehandlingar, kemisk peeling, IPL-behandlingar, Freezepen-behandlingar, färgning av fransar och bryn, lashlift, browlift, vaxning och massage.

Lokalen består av två fullt utrustade behandlingsrum, ett kök med tvättmaskin och torktumlar, en rymlig butiksyta med välrenommerade hudvårdsprodukter. Smakfull inredning med platsbyggda hyllor och disk och stora fönster med utsikt mot en livlig gata. Köparen har möjlighet att förvärva: salongens hemsida med integrerad webbshop, kassasystem och Bokadirekt-konto med en omfattande kunddatabas.

Salongen är belägen i ett bekvämt läge med goda parkeringsmöjligheter på gatan och utmärkta kollektivtrafikförbindelser (spårvagnslinjer 3, 9 och 11). Denna etablerade hudvårdssalong och butik i Majorna utgör en unik investeringsmöjlighet för en entreprenör eller investerare som söker en lönsam verksamhet med en lojal kundbas.

Pris: 1 MSEK.

Länk till annonsen på mäklarens sida

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
    Berätta mer