Entreprenad/Anläggning i Skåne

location Skåne

Din intresseanmälan har skickats

Mark- & anläggningsarbetenBygg & entreprenad

Omsättning

0-2 Mkr

Anställda

2-10 st

Prisidé

0-2 Mkr

Resultat

Vinst

Flyttbart företag

Ja

Area

170 m2

Hyra

7500 kr/mån

Beskrivning av Entreprenad/Anläggning i Skåne

Är du på jakt efter en möjlighet att snabbt komma igång med en väletablerad verksamhet inom entreprenadbranschen? Denna enastående möjlighet är något du inte vill missa! Vi erbjuder vår enskilda firma till försäljning och ser fram emot att diskutera detaljerna med intresserade köpare.

Om Företaget:
• Firma: Vi är en enskild firma som är specialiserad på entreprenadjobb riktade mot både företag och privatpersoner. Vår verksamhet inkluderar dräneringsarbete, avloppsinstallationer med mera.
• Orderstock och Kundregister: Vårt företag inkluderar en orderstock till ett värde av cirka 11000sek Kan bli mer i orderstocken då det kommer in förfrågningar löpande , vilket utgör en värdefull tillgång för den framtida ägaren. Dessutom har vi ett välskött och värdefullt kundregister som utgör en stabil källa till upprepade affärsmöjligheter.
• Ägarerfarenhet: Vår ägare har varit verksam inom branschen i imponerande 15 år, vilket borgar för en gedigen erfarenhet och expertis inom entreprenadsektorn.

Denna företagsförsäljning erbjuder följande fördelar:
• Snabb start: Med en betydande orderstock kan du komma igång med verksamheten omedelbart och säkerställa intäkter från dag ett.
• Kundregister: Ett välskött kundregister ger dig möjligheten att bygga långsiktiga relationer och fortsätta att utveckla företaget.
• Erfarenhet: Den 15-åriga erfarenheten från ägaren ger stabilitet och kunskap om branschen.
• Varierad Tjänsteportfölj: Verksamheten inkluderar entreprenadjobb såsom dräneringsarbete och avlopp, vilket innebär en varierad och lönsam tjänsteportfölj.
• Flexibel försäljning: Ägaren är öppen för att sälja med ett Aktiebolag för en extra kostand eller en inkråmsöverlåtelse från den enskilda firman, vilket innebär att du som köpare får tillgång till både företagets tillgångar Bil en del verktyg och material och dess löpande verksamhet.

Pris: Företaget erbjuds till ett konkurrenskraftigt pris av 60000 SEK, vilket speglar det värde och den potential som det har att erbjuda.

Kontakta oss: För mer information eller för att inleda en dialog om denna affärsmöjlighet, vänligen kontakta oss via formuläret.

HJ

Henrik Jönsson

  Fråga Mäklaren

   HJ

   Henrik Jönsson

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss

    Stolt samarbetspartner till

    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen