En av Sveriges störa aktörer inom testning (vård), +200k kundregister/ databas

location Skåne

Din intresseanmälan har skickats

Vård & omsorgTjänsteföretag

Omsättning

15 Mkr

Resultat

Vinst

Flyttbart företag

Ja

Beskrivning av En av Sveriges störa aktörer inom testning (vård), +200k kundregister/ databas

En av de största aktörerna inom testning för vård i Sverige med egenutvecklade IT-system och en värdefull kunddatabas med över 200 000 kunder!

Företaget har investerat mycket i att bygga upp strukturer inom bolaget, däribland ett egenutvecklat IT-system som följer all compliance inom vårdkontext samt GDPR. Vi har även skapat egna laboratorium med skyddsklass 2 där fokus legat på PCR testning. Laboratorium kan utvecklas även till andra metoder.

Vår omsättning har varierat över åren då PCR testning gällande Covid varit högt efterfrågad; en topp på 120 MSEK 2021, en minskning till 70 MSEK 2022 och en prognos för 2023 på 25 MSEK.

Ett stort värde vi har att erbjuda är vår kunddatabas med över 200 000 kunder, med personnummer som gör att man kan avgöra var personen bor, kön samt ålder. Även telefonnummer samt emailadress finns i kunddatabasen. Kundregistret innehåller kunder från främst Sverige.

Vi söker nu köpare för bolaget i helhet eller våra system och kundregister. Potentiella köpare kan vara bolag som verkar inom vården eller andra branscher som kan dra nytta av en stor och värdefull kunddatabas.

Om du är intresserad av att lära dig mer om vår verksamhet och vad vi har att erbjuda, tveka inte att kontakta oss idag.

MF

M F

    Fråga Mäklaren

      MF

      M F