E-handel inom exklusiva sidenprodukter (ID: 1547)

location Umeå - Västerbotten - Norrland

Din intresseanmälan har skickats

E-handel - produkterInternetföretag (E-handel)

Omsättning

0-2 Mkr

Prisidé

0,25 Mkr

Resultat

Förlust

Flyttbart företag

Ja

Beskrivning av E-handel inom exklusiva sidenprodukter (ID: 1547)

Ta chansen att bli ägaren till en väletablerad e-handel. Denna web shop har byggt en kundbas av nöjda kunder med över 1500 5-stjärniga recensioner. kunderna återvänder regelbundet för att uppleva den oöverträffade kvaliteten av sängkläder och pyjamas av äkta siden. Webshopen är enkel och effektiv, byggd på Shopify-plattformen. Dessutom har den konverteringsoptimerade landningssidor som är skapade på Webflow, vilka har ett enda mål: att omsätta besökare till högvärdiga kunder. Alla beställningar hanteras smidigt genom en pålitlig 3PL-partner, vilket innebär minimalt arbete för dig. Denna web shop har även investerat betydande resurser i att skapa videomaterial för annonsering och marknadsföring. Produkterna hämtas från Kina, där äkta siden tillverkas i världsklass. Med en vinstmarginal på produkterna som sträcker sig från 300% till 500%, kan du förvänta dig en total vinst på 300 kr till 900 kr per såld vara, när alla kostnader inklusive plock, packning, frakt och produktkostnader är avdragna.

Överlåtelsen inkluderar även konton på Instagram, Facebook och Pinterest, samt en växande lista med återkommande kunder. Det finns en enorm potential att öka omsättningen genom att fokusera på marknadsföring, vilket de nuvarande ägarna tyvärr inte har möjlighet att göra. Denna blomstrande e-handel har en årlig omsättning på cirka 1 MSEK och har potential att växa ännu mer med rätt ägare och engagemang. Begärt pris för denna fantastiska möjlighet är endast 250 000 kr plus varulager, men alla bud emottas. Pga studiestart utomlands 2024 så vill nuvarande ägare hitta en ny ägare innan nyår.Vänligen lämna bud innan 12:e December.
Kontakta oss idag för mer information efter att du har undertecknat vårt sekretessavtal. Tiden är nu, och detta är din chans att äga en framgångsrik e-handel inom en växande bransch.

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss

    Stolt samarbetspartner till

    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen