E-handel – produkt med patent samt varumärkesskydd

location Sverige

Din intresseanmälan har skickats

E-handel - produkterInternetföretag (E-handel)

Grundat

2021

Omsättning

0 Mkr

Beskrivning av E-handel – produkt med patent samt varumärkesskydd

Till försäljning finns nu en E-handelsbutik som saluför en miljövänlig produkt som är helt unik och är den första i sitt slag. Man har egen tillverkning i Asien och innehar även patent och varumärkesskydd för produkten.

E-handelsverksamheten är i ett uppstartsskede. Man har under flera år arbetat med att ta fram och kvalitetssäkra produkten och allt är nu på plats för att starta försäljningen. Hemsida och webshop finns färdig att ta över och verksamheten är mycket enkel att administrera.

Ett varulager finns med ca 1000 enheter, färdiga att skickas direkt till kund. Mycket goda leverantörskontakter finns och överlämnas med varm hand.

Produkten, som man är helt ensam om i världen, har väckt ett stort intresse framför allt i Sverige, men även i Danmark.

Säljaren, som arbetar som strategisk inköpare och entreprenör, känner att det nu är dags att lämna verksamheten vidare till någon som kan sätta igång med försäljningen och ta företaget till nästa nivå. Här finns ett utmärkt tillfälle för den som redan bedriver e-handelsverksamhet och önskar addera en ny produkt som ligger helt rätt i tiden och har mycket stor potential.

Detta objekt säljes med sekretess. All kontakt sker via mäklaren

Christina Hansson

Svenska Bolagstorget

Telefon: Visa nummer

Mobil: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  Christina Hansson

  Fråga Mäklaren

   Christina Hansson

   Svenska Bolagstorget

   Telefon: Visa nummer

   Mobil: Visa nummer