Nå sekretessförsäljningar via vårt köparregister! Nu över 10 000 medlemmar - Du är väl med? Gå med

Företag till salu

Djurpassnings-app till salu!

 • E-handel - tjänsterInternetföretag (E-handel)
 • Plats: Liljeholmen - Stockholm - Stockholm
 • Grundat: 2020
 • Omsättning: 0 Mkr
 • Anställda: 0-2 st
 • Resultat: Vinst
 • Flyttbart företag: Ja

Beskrivning av Djurpassnings-app till salu!

Djurpassnings-app till salu!

Tajming och rätt tillfälle kan vara en avgörande faktor för ett koncepts framgång eller flopp. Nu finns möjligheten att förvärva en nischad app i perfekt tajming inför när resandet drar igång igen.

Vi har utvecklat Petkeeper - en iOS och Android app med fokus på djurpassning privatpersoner emellan på ett enkelt och tydligt vis, med stor säkerhet för användaren. Identifiering sker med BankID.

Under pandemin har införskaffandet av husdjur ökat lavinartat och nu när vaccineringen är i full rullning kommer resandet att dra igång och då är denna app med aktuell är någonsin. Potentialen är enorm! Petkeeper ska då blir det självklara valet för att hitta djurpassning när samhället och världen öppnar upp för resor. Nu finns det tid för att dra igång appen, lansera och planera kampanjer inför allt som komma skall.

Kort och gott är Petkeeper är en app för djurpassning med fokus på både djur, djurägare och djurpassare: En tjänst där djurägare och djurpassare kan hitta varandra, i vetskapen att tryggheten står i fokus. Petkeeper agerar mellanhand och tar en fast % (15%) vid varje förmedlad djurpassning (transaktion). Procentsats kan ni givetvis reglera själva. Rent tekniskt är den uppbyggd på native och .net core med högsta säkerhet genom bank-id med mera.

Mer information om appen och funktioner kan läsas genom ett besök via www.petkeeper.se. Då appen inte är lanserad så besöker ni hemsidan med lösenordet: petkeeper2021

Varför säljs appen?
En blandning av flera faktorer har lett till detta beslut, men det överhängande är pandemin. Under dessa snart två år med pandemin har jag givetvis hunnit gå vidare med andra projekt och har inte möjlighet att fortlöpa med detta, även hur tungt jag än har investerat i detta och hur mycket jobb som ligger bakom det. Därav ser jag gärna att rätt person förvärvar detta och förverkligar dess potential.

Vad ingår i ett köp?
Båda versionerna av appen ingår givetvis till de båda plattformarna (inkluderat back-end med tydlig struktur och kontroll av användare etc).
Hemsida.
Mycket välformulerade copy texter att använda i marknadsföring.
Funktioner och ideér i ”ice-box” som vi skickar med för vidareutveckling av appen.
Domännamn: petkeeper.se/nu/dk/fi - inför eventuell expansion inom norden.
Samarbete med FirstVet (erbjud gratis veterinärbesök via videosamtal till användarna. Möjlighet finns att integrera detta direkt i appen)

Ingen av oss bakom Petkeeper kommer att fortsatt vara involverade i appen utan 100% av varumärket och inventarier säljs.

Hur kan jag kika runt i appen?
Då appen inte är publicerad någonstans kan ni nu initialt navigera runt i appen via Adobe XD. Det görs via denna länk: https://xd.adobe.com/view/fe3981fe-479a-4043-56b2-ce486fd87614-8808/screen/29746ea2-c6d4-45f6-b52d-3adf90c683f6

Vid seriöst intresse så koordinerar vi givetvis så att du/ni får installera appen på telefonen och testa den på riktigt. Men den ser ut och funkar som demonstrerat via Adobe XD länken.

Övrigt
Det finns lite bilagor jag kan skicka över vid större intresse. Skärmdump på hur backend ser ut och är uppbyggt. Bilaga som redovisar antal timmar och kronor som har investerats i framtagandet av appen. Bilaga som går igenom samarbetet med FirstVet steg för steg.

Gällande försäljningspris så är det svårt att säga då vi inte har något aktivt bolag/omsättning eller dylikt att gå på. Vi har en viss summa som vi har lagt ned på framtagande av appen och andra kringkostnader. Men kommer vi fram till något konkret så kan vi diskutera fram ett pris som gör båda parter nöjda.

Har du/ni frågor är det givetvis bara att höra av er.

Tillgångar

Allt är specificerat i texten ovan.

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Dela med dig

  Direktlänk: https://www.bolagsplatsen.se/a/77183

  En sida av Corporate Classifieds AB