Chokladbutik med centrumläge i Norrköping (ID: 1453)

location Norrköping - Östergötland

Din intresseanmälan har skickats

Butik

Omsättning

0 Mkr

Anställda

1 st

Prisidé

0,25 Mkr

Resultat

Vinst

Area

65 m2

Hyra

10883 kr/mån

Beskrivning av Chokladbutik med centrumläge i Norrköping (ID: 1453)

Butik till salu med exklusivt sortiment av kvalitetschoklad, praliner och konfektyr. Strategiskt läge i centrum, med många förbipasserande, potentiella kunder. Det optimala skyltläget erbjuder goda möjligheter att exponera det unika sortimentet som erbjuds och säljs i butiken. Goda parkeringsmöjligheter och kollektivtrafik. Butiken har även en web shop som kan tas över, med betalningssystem (Klarna) kopplat till butiken. Nuvarande ägare vill sälja på grund av tidsbrist då man har andra verksamheter också.

Yta: 65 kvm.
Hyra: 10 883 kr exkl. moms per månad.
I dagsläget är dagskassan cirka 1 600 kr.

Butiken har ett stabilt kundunderlag som kan ökas med extra marknadsföring och små förändringar. Butiken är välkänd. Öppettider just nu är vardagar 11–20, lör 11–19, sön stängt. Det finns gott om kundparkeringar utanför affären och många boende och företag i närheten.

Begärt pris: 250 000 kr. Ägaren kan även tänka sig en bolagsaffär.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide. Mer information lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  MA

  Michel Avide

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer