ehandelsmaklarna.se

ehandelsmaklarna.se, Tallgatan 14, 76130 Norrtälje

Telefon: Visa nummer

Branscher

  • Handel
  • Tjänsteföretag
  • Butik

Företagsinformation

Om du har en e-handel som du vill sälja, eller om du vill köpa en e-handel som passar dig, är vi den perfekta partnern för dig.

Vi har lång erfarenhet och ett stort nätverk av köpare och säljare. Vi kan e-handel och har även egen plattform och har drivit egen e-handel. Vi hjälper dig med hela processen, från prissättning till avslut. Vi ger dig råd, stöd hela vägen. Vi ser till att du får det bästa priset och de bästa villkoren för din e-handel. Vi tar hand om allt det praktiska, juridiska och tekniska, så att du kan fortsätta fokusera på din verksamhet.

När du säljer din e-handel med oss marknadsför vi din e-handel mot andra e-handlare, så att du hittar rätt aktör som är intresserad av din nisch, dina produkter och dina kunder. Vi kan även kontakta dina konkurrenter, då de kan se stora värden i att köpa din e-handel och öka sin marknadsandel. Vi har dessutom låga provisioner, så att du får mer pengar över till dig när affären är klar. Med oss får du alltså en enkel, lyhörd och överkomlig lösning för att sälja din e-handel. Vi vill få dig nöjd och hjälpa dig att nå dina mål.

Är du intresserad av att sälja din e-handel med oss? Då kan du kontakta oss via e-post eller telefon, eller boka ett online möte med oss. Vi ser fram emot att höra från dig!

Vår verksamhet

Förutom att våra objekt marknadsförs via våra marknadsföringskanaler så är även vår hemsida ehandelsmaklarna.se en viktig plattform. Vi tar även kontakt med de aktörer där vi tror att er ehandel skulle passa in i deras befintliga verksamhet.

Stolt samarbetspartner till

bolagsplatsen
bolagsplatsen
bolagsplatsen
bolagsplatsen
bolagsplatsen