Webbutik inom hållning & rehab till salu - stark SEO och bra omdömen

location Stockholm

Din intresseanmälan har skickats

Grundat

2019

Omsättning

0,5 Mkr

Anställda

1 st

Prisidé

0,3 Mkr

Resultat

Vinst

Flyttbart företag

Ja

Beskrivning av Webbutik inom hållning & rehab till salu - stark SEO och bra omdömen

Har du drömt om att äga din egen verksamhet inom e-handeln? Är du passionerad kring hälsa, hållning och rehabilitering? Vi erbjuder nu en sällsynt möjlighet att förvärva en väletablerad och framgångsrik webbutik inom denna nisch. För endast 300 000 kr får du hela lagersaldot på 750 000 kr, samt webbutikens design och system. Observera att ett företagslån på 190 000 kr ingår.

Om verksamheten:
Vår webbutik har varit aktiv i fyra år och har blivit en pålitlig källa för produkter som främjar bättre hållning och rehabilitering. Sidan är snyggt designad på Shopify-plattformen med inbyggda appar som gör ändringar och justeringar smidiga.

Verksamheten är helt automatiserad och oberoende av personal, där du som ägare endast behöver hantera kundtjänst och skicka ut nyhetsbrev till våra 4500 registrerade kunder. Detta gör det till den perfekta verksamheten för någon som vill starta eget utan att behöva bygga upp allt från grunden.

Starka positioner:
- Strålande betyg på Trustpilot: Vår butik har uppnått 4 av 5 stjärnor (94 omdömen totalt) tack vare vår dedikation till kundnöjdhet.
- Samarbete med tredjepartslogistik i Göteborg: Vi garanterar snabb leverans med en leveranstid på 1-3 arbetsdagar.
- Stark SEO position: Våra produkter rankar högt på Google, vilket driver både organisk och betald trafik till vår webbplats.
- Lagervärde: Vi har ett omfattande lager värderat till 796 458 kr, redo för försäljning.

Med en stabil grund, ett imponerande kundregister och en stark position på marknaden, erbjuder denna verksamhet en gyllene möjlighet för den rätta köparen att ta över och expandera.

Anledningen till försäljningen är tidsbrist från vår sida.

Denna unika verksamhet representerar en perfekt möjlighet för dig som drömmer om att starta eget, men som inte vill börja från noll. Mycket tid och engagemang har lagts på att utforma hemsidans design, bygga upp starka kundrelationer och implementera välstrukturerade system. Allt detta arbete har skapat en solid grund för verksamheten.

Det som nu behövs är en ambitiös marknadsförare med visionen och drivkraften att ta verksamheten till nya höjder. Med rätt strategi och kreativt tänkande finns det en enorm potential att expandera ytterligare, nå nya kunder och öka försäljningen avsevärt.

Om du har passionen för hälsa, hållning och rehabilitering, samt färdigheterna och viljan att driva framgångsrik marknadsföring, då är detta din chans att överta en etablerad verksamhet med allt på plats – redo för nästa steg.

Försäljning genom åren:
2019 - 515 619 kr (Google ads)
2020 - 1 640 843 kr (Google ads + Facebook ads + Nyhetsbrev + Sociala medier)
2021 - 1 487 993 kr (Google ads + Facebook ads + Nyhetsbrev + Sociala medier)
2022 - 439 846 kr (Google ads + Nyhetsbrev + Organisk försäljning)
2023 - 497 893 kr (Google ads + Nyhetsbrev + Organisk försäljning)

Kontakt: Vänligen kontakta oss via formuläret för mer information.

WR

Webbshop Rehab

  Fråga Mäklaren

   WR

   Webbshop Rehab

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
    Berätta mer