Webbshop med unik nisch av premium posters med Gotlandsmotiv för det moderna hemmet

location Stockholm

Din intresseanmälan har skickats

E-handel - produkterInternetföretag (E-handel)

Grundat

2021

Omsättning

0,1 Mkr

Prisidé

0-2 Mkr

Flyttbart företag

Ja

Beskrivning av Webbshop med unik nisch av premium posters med Gotlandsmotiv för det moderna hemmet

Ta över en verksamhet med stort potential och lättskött drift! Företaget startade sin verksamhet för två år sedan som en sidoverksamhet till ägarens heltidsjobb. Ägaren såg en lucka på marknaden då befintliga Gotlands souvenirer är massproducerade till låg kvalitet och är dåligt anpassat för det klientel som besöker Gotland. Bolaget har blivit känt för sina unika konstkollektioner av Gotlandsmotiv som fångar den moderna skandinaviska stilen.

Fördelar med företaget
Lättskött drift: Ägaren har drivit verksamheten vid sidan av sitt heltidsjobb och den är helt automatiserad, ägaren har lagt ner 30 minuter i månaden. Beställningar skickas automatiskt till ett tryckeri som producerar och skickar poster direkt till slutkunden.

Organisk trafik:Företaget har främst organisk och direkt trafik och det finns en efterfrågan på konst med Gotlandstema.

Outnyttjad potential: All försäljning hittills har varit inkommande, och företaget har ännu inte satsat på aktiv försäljning eller marknadsföring. Det finns stor potential att skala upp, antingen genom att utöka produktutbudet eller replikera samma affärsmodell för andra svenska orter och även påbörja försäljning via leverantörer vilket testades med goda resultat under förra året.

Premium kollektioner: Tre unika kollektioner av Gotlandskonst har utvecklats för att passa det moderna skandinaviska hemmet.

Leverantörskontakter: Upparbetade och pålitliga kontakter med leverantörer. Nuvarande leverantörer kan även bidra med tryck på andra produkter så som mobilskal, kläder etc, så att skala upp produktkatalogen är enkelt. En effektiv leverantörskedja gör att inget central lager behövs.

Stor potential: Trots blygsam omsättning hittills (under 100 000 SEK) finns det en betydande potential att öka intäkterna och expandera verksamheten.

Flexibel försäljning: Säljaren är öppen för både inkråms- och aktieöverlåtelseavtal.

Besök gärna vår hemsida guteposter.se för att se företaget i aktion och ta chansen att äga och utveckla detta spännande företag. Denna möjlighet är perfekt för den entreprenör som söker en unik affärsmöjlighet med möjlighet att växa och skapa något speciellt. Kontakta oss idag för mer information

LS

Ludvig S

Telefon: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   LS

   Ludvig S

   Telefon: Visa nummer

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss

    Stolt samarbetspartner till

    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen