WEBBSHOP! Amerikansk inredning & Design - 20521

location Stockholm

Din intresseanmälan har skickats

E-handel - produkterInternetföretag (E-handel)

Omsättning

0,5 Mkr

Resultat

Vinst

Flyttbart företag

Ja

Beskrivning av WEBBSHOP! Amerikansk inredning & Design - 20521

Webbutik, Populära Retromöbler
___________________________

American diner & Retromöbler i välkänd webbutik! Vill ni ha en ordentlig sidoinkomst som kräver minimalt med arbete, eller satsa stort och bli heltäckande försäljare av allt inom retro - USA 50 tal stil, så har ni nu möjligheten!

Denna populära verksamhet började på Södermalm i Stockholm, då med en fysisk butik och sin webhandel vid sidan av. Efter några år så kunde man se att webhandeln hade 90 procent av försäljningen och man valde då att endast fortsätta med denna.

Ett enklare Showroom finns i Örebrotrakten, kombinerat med lager. Detta kan man flytta vart man önskar, då knappt någon behöver se möblerna eller designartikel live.

Förutom de populära amerikanskinspirerade 50-tals möblerna, så har man också samarbete med neonskyltar och andra intressanta presentartiklar och inredning/design inom den kategorin. Dessa mindre artiklar har man inte haft med på hemsidan sista åren.

Det lilla som krävs är att lägga in dessa artiklar på hemsidan och uppdatera, leverantörerna finns och inväntar order! Mycket populärt och lättsålt!

Ägaren har sedan 2008 finslipat utbudet, priserna och kvaliteten. Utställningar på mässor samt flertalet resor till olika leverantörer i Europa och Asien för att få anpassningar som kunder önskar. Detta har gjort att konkurrensen är minimal, inköpspriserna är fördelaktiga och marginalerna bra och såklart problemfritt, smidigt och enkelt för köparna att priserna alltid inkluderar frakt! Bra fraktsamarbete finns med DHL.

Vill ni ha en ordentlig sidoinkomst som kräver minimalt med arbete, eller satsa stort och bli heltäckande försäljare av allt inom retro - USA 50 tal stil, så har ni nu möjligheten!

Bra hemsida med säker betalning via Klarna och enkelt att administrera sidan, www.odshop.se

________________________________________________________

Objektsnummer: 20521

Pris: 250 000 kr
Kostnader: ca 300 kr/månad
Omsättning: ca 500 000 kr/år
Öppettider: Näthandel, öppet när kunden vill
_______________________________________________________

All kontakt sker med ansvarig företagsmäklare. För mer information, vänligen kontakta oss via nedanstående kontaktformulär.

Inventarielista upprättas av säljare och köpare vid köp/överlåtelse

Ovanstående uppgifter har erhållits utav säljaren

NF

NMK Företagsmäklare

NMK Företagsmäklare

Telefon: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   NF

   NMK Företagsmäklare

   NMK Företagsmäklare

   Telefon: Visa nummer