Varumärke inom heminredning/E-handel till salu

location Östersund - Jämtland

Din intresseanmälan har skickats

E-handel - produkterInternetföretag (E-handel)MöblerTillverkning

Grundat

2016

Flyttbart företag

Ja

Beskrivning av Varumärke inom heminredning/E-handel till salu

Omtyckt varumärke och aktiebolag till salu.

Bolaget har egen högkvalitativ tillverkning som är noggrant uppsatt under varumärket med producenter belägna i Asien. (Den del av tillverkningen med armaturer; Samma producent/exportör med underliggande armaturfabriker som b la det nederländska möbelföretaget Eichholtz nyttjar).

Bolaget är i ett "uppstartsskede" och har aldrig drivits på 100%.
Grunden är lagd och E-handelsverksamheten är uppbyggt solitt med allt på plats för en önskad uppskalning. - Tekniska lösningar i framkant, It-support, kända betallösningar,
globala fraktavtal, marknadsföringskanaler, skyddat bildmaterial m.m. för att starta upp försäljning.
Tillhörande avtal med marknadsplatser (exempelvis CDON/Amazon) finns nu färdiga att ta över och verksamheten är mycket enkel att administrera. Liknande implementering att fortsätta med enkel anslutning för marknadsplatser i onlinebutiken är på plats.
(Kundbas: privatkunder/återförsäljare/marknadsplatser)

Varulager med produkter, varumärkesemballage, presentförpackningar finns färdiga att skickas direkt till kund.

Uppskattade lyxprodukter inom interiör och present - En del designer saknar konkurrens på marknaden i Sverige/EU och har potential till ett stort intresse om du har möjlighet att lyfta blicken eller skapar affärskontakter i både men främst utanför Sverige.

Jag som säljer har startat bolaget/varumärket som ett personligt intresse/projekt på sidan om ordinarie sysselsättning och känner att p g a ständig tidsbrist att det är dags att lämna över till en driven entreprenör som kan sjösätta driften på en helt annan nivå. - Är intresserad att lämna över för att ge de bästa förutsättningarna för detta.

Öppen att diskutera olika förslag - Hel verksamhet eller inkråm. - Väl mött!
Onlinebutik: www.crystalline.se

SN

Susanne Norén

Telefon: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  Fråga Mäklaren

   Telefon: Visa nummer