Varumärke inom barnkläder & accessoarer (ID: 1387)

location Stockholm

Din intresseanmälan har skickats

E-handel - produkterInternetföretag (E-handel)

Omsättning

0-2 Mkr

Resultat

Vinst

Flyttbart företag

Ja

Beskrivning av Varumärke inom barnkläder & accessoarer (ID: 1387)

Ett mycket intressant varumärke för någon som söker ett lanseringsklart varumärke för barn med tydligt koncept och som är enkelt att administrera. Varumärket handlar om väldesignade accessoarer och kläder för barn, till privatpersoner via egen- e-handelsplattform samt direkt till återförsäljare och butik.
Bolaget använder sig av en ledande tredjepartslogistiker i Sverige, vilket gör att det kan leverera snabbt och effektivt med låga globala fraktpriser. Ett unikt tillfälle för en köpare som aktivt vill bedriva e-handel eller som vill komplettera sitt nuvarande sortiment och få tillgång till en ny marknadsnisch (tex. med starkt hållbarhetstänk) eller öka försäljningen till befintliga kunder och stärka sin konkurrenskraft.

Grundarna av verksamheten har tagit fram ett koncept som håller för svängningarna inom mode, trend och som går starkt hand i hand med både hållbarhet och mode. Överlåtelsen innefattar varumärket med tillhörande rättigheter, domäner, hemsida, kundregister, leverantörskontakter, mallar, tyger m.m. Även ett mindre varulager kan övertas. Även en fungerande e-handel följer med köpet.

Detta objekt säljes med sekretess. All kontakt sker via mäklaren.
För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide.

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  MA

  Michel Avide

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer