Välrenommerat Byggföretag

location Sverige

Din intresseanmälan har skickats

Bygg & entreprenad

Omsättning

100- Mkr

Anställda

30- st

Resultat

Vinst

Beskrivning av Välrenommerat Byggföretag

Bolaget innehar en platt organisation med kunder ifrån offentliga verksamheter, näringslivet samt privatkunder vilken ger en positiv spridning. Företaget har kapacitet, finansiering och kompetens att åta sig och åtar sig stora uppdrag idag.

Verksamheten omsätter mellan 150-250Mkr med en EBIT om 6-8%.

Nuvarande ägare har lagt grunden för verksamheten och satt ett koncept som fungerar. Bolagets personal som uppgår till ca 40st erfarna hantverkare inklusive kompetenta tjänstemän och ledning. Byggföretaget har senaste åren fått flera priser och utmärkelser på senare år för fin utveckling samt resultat.

Bolagets huvudkontor ligger i expansiv ort i Västra Götaland. Orderböckerna är välfyllda framgent och företaget är dessutom ägare av intressanta byggrätter som kommer planeras och byggas i egen regi med planerad god avkastning.

Detta objekt har hög sekretess, vilket innebär att spekulanter skall skriva under sekretessunderlag som bifogas annonsen för att få ut prospektunderlaget. Vi önskar också en kortare presentation om spekulanten samt kort information om finansiell ställning för att kunna genomföra ovan förvärv.

Vid övriga frågor kontakta nedan ansvarig rådgivare via mejl alternativt telefon:

Auktoriserad Företagsmäklare (SFR) Jim Edgren
Partner Länia Företagsförmedling AB

Jim Edgren

Länia Västra Götaland

Telefon: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  Jim Edgren

  Fråga Mäklaren

   Jim Edgren

   Länia Västra Götaland

   Telefon: Visa nummer