Välkänt smyckesvarumärke i mellan till premium segmentet med stark E-handel!

location Stockholm

Din intresseanmälan har skickats

E-handel - produkterInternetföretag (E-handel)Kläder & AccessoarerButik

Omsättning

4 Mkr

Resultat

Vinst

Flyttbart företag

Ja

Beskrivning av Välkänt smyckesvarumärke i mellan till premium segmentet med stark E-handel!

Bolaget startade för 7 år sedan och har etablerat sig som ett ledande varumärke inom affordable luxury smycken i Skandinavien. Vi har produktion i Turkiet och Italien med erkända leverantörer, vilket har gjort det möjligt för oss att hålla våra priser konkurrenskraftiga och samtidigt behålla högsta kvalitet på våra smycken. Vi har ett brett sortiment som sträcker sig från vitt guld, diamantörhängen till mellansegmentet med priser mellan 500-8,000kr.

Våra smycken har burits av världskändisar såsom Gigi Hadid, Prinsessan Madeleine och Sofia och Sofie Fahrman b.l.a. Vi har synts i tidningar såsom Vogue, Elle, Styleby, SVD, DN etc. Detta har bidragit till att vi idag har ett välkänt varumärke i Skandinavien. Vi har idag starka relationer med influencers och tidningar.

Vår webshop står idag för 50% av vår försäljning, 40% genom återförsäljare, reserande 10% via vår fysiska butik på Nytorget i Stockholm. Vi har några stora återförsäljare som Boozt, Åhléns, Vallgatan 12 och Wakakuu, men tror att det finns stor potential att expandera vår närvaro på marknaden.

Vi har också en stark närvaro på sociala medier med 18k följare.

Under de senaste åren har vår omsättning legat mellan 4-6 msek, det senaste året omsättning legat på 4 msek då ägaren varit mammaledig.

Vi söker nu en köpare som kan ta detta välkända varumärke till nästa nivå. Säljaren är öppen för att finnas med under en övergångsperiod och hjälpa till att säkerställa en smidig övergång.

Kontakta oss för mer information om detta unika tillfälle att förvärva ett etablerat varumärke inom affordable luxury smycken.

DU

D U

  Fråga Mäklaren

   DU

   D U

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss

    Stolt samarbetspartner till

    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen