Väletablerat poolföretag med stor tillväxtpotential

location Skåne, Stockholm, Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

HandelBygg & entreprenad

Grundat

2020

Omsättning

9,4 Mkr

Anställda

1 st

Flyttbart företag

Ja

Beskrivning av Väletablerat poolföretag med stor tillväxtpotential

Unik möjlighet att förvärva ett väletablerat företag som är specialiserat på pooler för privatkunder. Vår imponerande produktlinje består av energieffektiva och pålitliga produkter från marknadsledande tillverkare. Dessutom har vi utvecklat ett unikt offert- och prospekteringssystem som skapar en smidig och lärorik kundresa. Med den starka grund vi har lagt har vårt företag en enastående möjlighet att växa och utvecklas.

Om företaget:
• Etablerad Verksamhet: Vår nuvarande verksamhet startades för 3 år sedan, och vi har sedan dess byggt upp en imponerande företagshistorik. Vi har utvecklat en enkel och effektiv säljprocess med vårt unika offert- och prospekteringssystem, som både underlättar kundprospektering och utbildar kunden om vikten av poolinköp.
• Möjligheter till Expansion: Vi har fokuserat på att erbjuda helhetslösningar för pooler, men det finns stora möjligheter för en ny ägare att utöka vår verksamhet genom att erbjuda poolpaket för självbyggare samt en e-handelsplattform för pooltillbehör. Vi har redan påbörjat denna satsning och har klara självbyggnadsmanualer.
• Strategiska Samarbetsavtal: Vi har etablerade samarbetsavtal med alla stora grossister och flera poolbyggare över hela Sverige.
• Geografisk Flexibilitet: Vår verksamhet är helt flyttbar, vilket ger dig flexibilitet i hur och var du vill driva företaget.

Fördelar för dig som köpare:
• Stabil Grund att bygga på: Du kommer att ta över ett välfungerande företag med en stark grund att bygga vidare på.
• Etablerade försäljningskanaler: Vi har redan etablerade försäljningskanaler och en beprövad säljprocess som hjälper dig att nå framgång.
• Leverantörskontakter: Vi har upparbetade kontakter med alla stora leverantörer inom branschen, vilket ger dig en konkurrensfördel.
• Befintlig hemsida och material: Vår befintliga hemsida innehåller omfattande material och information som kan användas för att marknadsföra ditt företag.
• Nöjda referenskunder: Vi har nöjda referenskunder som kan dela med sig av sina positiva erfarenheter och testimonials.
• Stark tillväxtpotential: Genom att expandera vårt erbjudande och nå nya marknadssegment finns det stor potential för tillväxt.

Detta är din chans att ta över ett företag med en stark position på marknaden och enorma tillväxtmöjligheter. Om du är intresserad av att lära dig mer om denna spännande affärsmöjlighet och hur du kan bli en del av vår framgångsresa, tveka inte att kontakta oss för mer information och för att diskutera en eventuell affär.

Kontakta oss nu för mer information och för att uttrycka ditt intresse.

JW

Johan W

  Fråga Mäklaren

   JW

   Johan W

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss

    Stolt samarbetspartner till

    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen