Väletablerat och välskött byggbolag

location Stockholm

Din intresseanmälan har skickats

Grundat

2011

Omsättning

1 Mkr

Prisidé

0,3 Mkr

Beskrivning av Väletablerat och välskött byggbolag

På grund av hälsoskäl erbjuds nu ett sällsynt tillfälle att överta ett väl etablerat och framgångsrikt byggbolag. Detta är en perfekt chans för dig som drömmer om att starta eget inom byggbranschen men vill undvika den tidskrävande och utmanande uppstartsfasen. Med detta bolag får du en flygande start – allt är redan på plats och klart för verksamhet, med introduktionstid inkluderad.

Bolagsöversikt:

• Erfarenhet: Bolaget har under sina 13 år på marknaden etablerat sig som en pålitlig partner, både som underentreprenör till stora byggbolag som JM, Peab, och Consto, samt i arbetet med privatkunder. Vi har genomfört prestigefyllda projekt, däribland renoveringar av exklusiva lägenheter på Linnégatan och Karlavägen – de dyraste lägenheterna i Sverige vid försäljningstillfället.
• Välskött ekonomi: Med omsättningar mellan 1-2 miljoner kronor, inga anmärkningar och konsekvent gröna bokslut, är bolagets ekonomiska ställning stark. UC-rankningen är av högsta kreditvärdighet.
• Utan fasta tillgångar: Även om bolaget idag inte äger några fysiska tillgångar, har det etablerat utmärkta krediter hos de flesta byggleverantörer.
• Verktyg: Inkluderar webbplats och e-post hos Simply, ekonomisystem via Fortnox, samt fullständig registrering som arbetsgivare och för moms sedan 2011. Ett samarbete med en flexibel och långvarig ekonomibyrå finns även på plats.
• Varumärke och sociala medier: Lillavillan, bolagets varumärke sedan start 2011, har närvaro på sociala medier som Facebook och Pinterest. Varumärket kan överlåtas vid intresse.
• Certifieringar: Bolaget besitter certifikat för våtrumsarbeten, heta arbeten, BAS P och BAS U, ID06, och har historiskt varit certifierad expert på montage av fönster och dörrar.

Erbjudande: Priset för denna exceptionella affärsmöjlighet är satt till 300 000 SEK. Detta inkluderar en omfattande kunddatabas redo att utnyttjas, samt inarbetade underentreprenörsrelationer som garanterar en smidig övergång och fortsatt framgång.

Kontakt: Vänligen kontakta oss via formuläret för mer information.

BS

Byggkonsult Sthlm

  Fråga Mäklaren

   BS

   Byggkonsult Sthlm

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
    Berätta mer