Väletablerat och lönsamt hantverksföretag med franchiseavtal (ID: 1580)

location Stockholm

Din intresseanmälan har skickats

Omsättning

0-2 Mkr

Prisidé

0,5 Mkr

Resultat

Vinst

Beskrivning av Väletablerat och lönsamt hantverksföretag med franchiseavtal (ID: 1580)

Ta chansen att förvärva ett väletablerat och lönsamt hantverksföretag med ett exklusivt franchiseavtal i en attraktiv region.

Detta är en unik möjlighet för dig som drömmer om att bli egen företagare, har en passion för hantverk och service, vill arbeta med varierande och kreativa uppgifter och söker en flexibel och lönsam verksamhet.

Företaget är väletablerat sedan 2015, med starka kundrelationer och återkommande uppdrag. Arbetet kan utföras mobilt ute hos kund eller i lokal, och kan anpassas efter dina egna behov och ambitioner. Arbetstillfällen finns i stor mängd i olika sammanhang och potentialen att växa i verksamheten är mycket god för den som vill.

Företaget/franchiseverksamheten arbetar med skade- och färgrestaurering av inredningsmaterial i skinn, vinyl, hårdplast och textil. Kundkretsen är mycket bred och arbeten utförs på bla. bilinredningar, skinnmöbler, båtinredningar, offentliga miljöer såsom restauranger eller gallerior, exklusiva accessoarer eller i andra sammanhang där dessa material förekommer. De patenterade produkterna och tekniken är väl beprövade och utvecklade sedan drygt 45 år i USA, och är världsledande på marknaden.

Som köpare och franchisetagare i företaget får du en omfattande grundutbildning. Dessutom får du kontinuerligt stöd och vägledning från franchisegivaren samt stöttning vid överlåtelsen från nuvarande ägare. Produkter och maskiner till ett estimerat värde av ca 100 000 kr samt befintlig kundbas ingår även i köpet, vilket möjliggör för köparen att komma i gång och börja jobba snabbare. Nuvarande ägare kommer att finnas kvar inom koncernen och fortsätta arbeta för samma varumärke men nu i USA.

Kontakta oss idag för att ta reda på mer om denna spännande möjlighet!

Pris: 500 000 kr.

Länk till annonsen på mäklarens sida

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
    Berätta mer