Väletablerat och lönsamt byggföretag (ID: 1427)

location Göteborg - Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

Bygg & entreprenad

Omsättning

0-2 Mkr

Prisidé

0,2 Mkr

Beskrivning av Väletablerat och lönsamt byggföretag (ID: 1427)

Ett lönsamt byggbolag som växer för varje år och har mycket stora möjligheter att öka sin omsättning upp till 4 MSEK per år. Mycket väl inarbetad kundkrets inom bygg och fastigheter med väldigt bra rykte. Ägaren har haft verksamheten sen 2018 och man har fått in jobben via gott rykte samt kontakter och genom uthyrning till andra byggfirmor.

För perioden 2021-07-01 till 2022-05-31 har bolaget omsatt ca 2,7 MSEK exkl. moms och har haft ett täckningsbidrag på cirka 1,9 MSEK. Den största posten i kostnader är löner till kollektivanställda som uppgår till cirka 1,4 MSEK. Detta innebär att om man driver detta som familjeföretag eller arbetar det mesta själv kan man spara rejält på denna post och detta kan förbättra resultatet rejält. I dagsläget har man inga fasta anställda utan arbetar med inhyrd personal vid behov. Nuvarande ägaren har ett annat jobb just nu och vill sälja på grund av tidsbrist.

Observera att man ej har satsat 100% på digital marknadsföring och det finns utrymmen för att växa ännu mer med rätt marknadsföringsstrategi.

Pris: 200 000 kr. Bolagsaffär.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide. Mer information lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  MA

  Michel Avide

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer