Väl inarbetad bilverkstad

location Sverige

Din intresseanmälan har skickats

Reparation & underhållTjänsteföretag

Omsättning

5-10 Mkr

Beskrivning av Väl inarbetad bilverkstad

Bolaget som överlåtes driver en etablerad bilverkstad som erbjuder i stort sett alla typer av bilreparationer och serviceärenden till samtliga bilmärken och biltyper (Diesel, bensin, el). Allt från glasskador, däck och motoroptimering till bilskador och lackering.

Bilverkstaden ligger i ett expanderande område strax utanför en större stad i Mellansverige. Det är lätt för kunderna att ta sig dit.

Bolaget passar den som har en verksamhet idag och kan se tydliga synergieffekter. Det passar även för entreprenören som vill ersätta en anställning och jobba aktivt i egen regi.

Varför är detta bolag en bra investering?


Inarbetad verksamhet: Företaget har en lång historik och upparbetade relationer med såväl kun-der som leverantörer. Det är en verkstad som har ett gott rykte tack vare den goda service och höga kvalitet de erbjuder sina kunder.


Bred kompetens: Bolagets anställda besitter en bred kompetens och har stor erfarenhet. Det gör att man kan erbjuda många olika tjänster till alla typer av bilmärken och bilar. Allt från de som kräver mo-dern service till de lite äldre.

Utvecklingsmöjligheter: Med den stabila grunden som den långa erfarenheten av branschen har gett finns det goda möjligheter att utveckla bolaget vidare. Bl. a genom att utöka med fler verksamhetsgrenar eller teckna avtal med fler försäkringsbolag.

För mer information, kontakta ansvarig mäklare.

Mikael Vestergård

Länia Västmanland

Mobil: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   Mikael Vestergård

   Länia Västmanland

   Mobil: Visa nummer

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss

    Stolt samarbetspartner till

    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen