Supermodern salong i köpcenter (ID:1550)

location Göteborg - Västra Götaland, Trollhättan - Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

Prisidé

0,75 Mkr

Resultat

Vinst

Area

166 m2

Platser

6 st

Beskrivning av Supermodern salong i köpcenter (ID:1550)

Välkommen till en unik möjlighet att förvärva ett supermodern salong som ligger i det mest prestigefyllda köpcentret i Trollhättan. Denna imponerande salong erbjuder en generös yta på cirka 166 m2 och har en imponerande omsättning på 8–10 000 kr. Salongen har kontinuerligt haft framgång och är nu tillgänglig för en entusiastisk köpare som vill fortsätta denna framgångsresa.

Fördelar med salongen
• Strategisk placering: belägen i det mest eftertraktade köpcentret i Trollhättan, ger salongen en enastående synlighet och tillgänglighet för kunder.
• Generös yta och omsättning: med en imponerande yta på cirka 166 m2 och en stabil omsättning mellan 8–10 000 kr är salongen redo att välkomna och betjäna en blomstrande kundkrets.
• Modern design och utrustning: salongen präglas av en superfräsch design och är utrustad med 5–6 professionella frisörstolar samt imponerande 3-6 massagerum.
• Erfaren personalstyrka: med en engagerad personalstyrka och flexibel extraresurs vid behov är salongen positionerad för kontinuerlig framgång och utveckling.
• Etablerad sedan 2010: salongen har varit en framstående del av Trollhättans skönhetslandskap sedan 2010 och har skapat en stark och lojal kundbas.
• Självdriven verksamhet: salongen är effektivt självdriven med en dedikerad salongchef, vilket möjliggör en smidig drift och minimerar ägarens arbetsinsats på plats.

Förvärvsmöjligheter:
• Möjlighet att integrera: för den ambitiöse köparen finns möjlighet att integrera salongen i befintlig verksamhet eller expandera den nuvarande portföljen.
• Kontinuitet och tillväxt: med en stabil verksamhet sedan 2010 och nuvarande ägare sedan 2015, finns potential för en sömlös övergång och fortsatt tillväxt.

Kontakta oss:
För mer detaljerad information om verksamheten, inklusive försäljningspris och övrig relevant information, är du varmt välkommen att kontakta oss.

Länk till annonsen på mäklarens sida

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

    Fråga Mäklaren

      MA

      Michel Avide

      Mäklarjouren

      Mobil: Visa nummer

        Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

        • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
        • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
        • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
        Berätta mer

        Stolt samarbetspartner till

        bolagsplatsen
        bolagsplatsen
        bolagsplatsen
        bolagsplatsen
        bolagsplatsen