Söker delägare med expertis inom marknadsföring och försäljning för vår klimatsmarta produkt

location Stockholm

Din intresseanmälan har skickats

Bygg & entreprenadInternetföretag (E-handel)

Omsättning

0 Mkr

Beskrivning av Söker delägare med expertis inom marknadsföring och försäljning för vår klimatsmarta produkt

Sense Pro System söker nu en delägare med starka kunskaper inom marknadsföring och försäljning för att hjälpa oss att ta vårt innovativa koncept till nästa nivå.

Sense Pro System Control+ produkter har en aktiv integrerad fuktsensor teknik som övervakar temperatur och luftfuktighet RF% och upptäcker vattenläckage händelser i tid, förutsäger fukt, vattenläckor och mögeluppbyggnad innan en total fuktskada hinner uppstå. Våra produkter och systemlösningar är testade, CE- och EU samt miljöcertifierade och kan användas för både ny- produktion, rot och renovering samt återställning av vattenskador, med 60-85% lägre koldioxidbelastning jämfört med dagens produkter och arbetssätt.

Vårt företag utvecklar hållbara och klimatsmarta produktinnovationer som är branschgodkända, skalbara och patenterade med en hållbar installationstjänst. Genom att följa europeiska kommissionens "Green New Deal" är våra produkter återanvändbara, delvis reparabla och återvinningsbara, vilket minskar avfall och koldioxidutsläpp.

Vi söker nu en delägare som har kunskaper inom marknadsföring och försäljning för att hjälpa oss att öka våra intäkter och expandera vår marknad. Med vår innovativa och patenterade lösning, en skalbar affärsmodell som ger höga marginaler och en snabbt växande marknad i Norden och Europa är detta en unik möjlighet för dig att bli en del av vårt framgångsrika koncept.

Kontakta oss idag för att lära dig mer om denna spännande möjlighet att bli delägare i Sense Pro System och hjälpa oss att fortsätta revolutionera badrum, hem och kök med vår smarta och säkra AI-teknik.

UB

Ulf Boart

Telefon: Visa nummer

Mobil: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   UB

   Ulf Boart

   Telefon: Visa nummer

   Mobil: Visa nummer