Snabbväxande och lönsamt IT-konsultbolag

location Stockholm

Din intresseanmälan har skickats

Omsättning

50 Mkr

Prisidé

50- Mkr

Resultat

Vinst

Beskrivning av Snabbväxande och lönsamt IT-konsultbolag

Exceptionell möjlighet att förvärva ett snabbväxande och mycket lönsamt IT-konsultbolag med bas i Stockholm med ett omfattande nätverk och fina ramavtal.

Företaget i korthet:

• Huvudkontor: Stockholm
• Omsättning och lönsamhet: En imponerande omsättning på +50 MSEK och en stark vinstmarginal som resulterade i +4 MSEK i vinst.
• Tillväxt och historik: Startades för 5 år sedan och har sedan dess visat på en imponerande tillväxt och lönsamhet år efter år.
• Team: Tight team av säljare, rekryterare och konsulter. +30 professionella konsulter ute i uppdrag, som kontinuerligt levererar högkvalitativa tjänster till en diversifierad kundportfölj.

Företagets höjdpunkter:

Detta företag har byggt upp ett gott rykte genom att effektivt leverera konsult och rekryteringslösningar till både stora välrenommerade varumärken samt mindre företag. Med en imponerande finansiell historik, fina direktavtal och en solid grund för framtida tillväxt, är detta företag perfekt positionerat för ytterligare expansion.

Ägarna är på jakt efter en strategisk köpare att driva vidare företaget tillsammans med. Någon som ser värdet i företagets marknadsposition, dess kvalificerade team av konsulter och dess framtida tillväxtpotential. Företaget är idealiskt för en större aktör inom branschen eller ett likvärdigt företag som söker att utöka sin verksamhet och dra nytta av synergier.

Kontakt: Vänligen kontakta oss via formuläret för mer information.

LI

Lönsam IT-konsult

  Fråga Mäklaren

   LI

   Lönsam IT-konsult

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
    Berätta mer