Snabbväxande bolag som erbjuder industriell service och underhåll i Finland

location Finland

Din intresseanmälan har skickats

Bygg & entreprenadTillverkningTjänsteföretag

Omsättning

20-50 Mkr

Anställda

30- st

Resultat

Vinst

Beskrivning av Snabbväxande bolag som erbjuder industriell service och underhåll i Finland

Företaget säljer specialiserade industriservice och underhållstjänster över hela Finland. Man erbjuder en heltäckande service till sina kunder, som inkluderar planering, ledning och genomförande av arbeten, samt nödvändig dokumentation.

Företaget betjänar främst tunga industriföretag och deras underleverantörer. Kunderna är stora och välkända aktörer som litar på företagets erfarenhet och kunnande.
Bolaget är en långsiktig partner till sina kunder, eftersom det förstår den övergripande säkerheten för kundernas anläggningar och ett säkert och kostnadseffektivt genomförande av underhåll. Detta har skapat en hög tröskel för kunder att byta tjänsteleverantör.

Företaget skapar kostnadsbesparingar för sina kunder genom att implementera sina tjänster kostnadseffektivt, minska antalet stillestånd, risken för olyckor och implementera nödvändiga säkerhetsanalyser och juridisk dokumentation effektivt.

Bolaget har utvecklat verksamhetsmodeller som förbättrar projektsäkerhet och produktivitet. Det handlar bland annat om omfattande dokumentation av processer, välplanerade och styrda projekt, minskade kundskador och riskminimering samt personalens expertis i att verka i speciella miljöer och avancerade metoder i krävande miljöer.

Företaget växer snabbt
- Omsättning 2021 var ca 15 MSEK
- Omsättning 2022 20 MSEK
- Prognostiserade omsättningen för 2023 är virka 35 MSEK
- Bolagets EBITDA är ca 10–15%
- Företaget sysselsätter ca 50 personer

För mer information kontakta oss via formuläret eller ring!

Maija-Ilona Pekkanen

Tulosjärjestelyt Partners Oy

Telefon: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   Maija-Ilona Pekkanen

   Tulosjärjestelyt Partners Oy

   Telefon: Visa nummer