Pizzabutik DK 10 000 (ID:1483)

location Göteborg - Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

Omsättning

0-2 Mkr

Prisidé

1,5 Mkr

Resultat

Vinst

Area

75 m2

Hyra

14200 kr/mån

Platser inomhus

35 st

Platser utomhus

20 st

Beskrivning av Pizzabutik DK 10 000 (ID:1483)

Pizzabutiken med rättigheter är en pärla på Göteborgs restaurangscen. Etablerad sedan år 2006, har den byggts upp från grunden med en passion för att skapa god mat och ge en trevlig matupplevelse till kunderna. Lokalen är påkostat inredd med en italiensk design, vilket skapar en autentisk atmosfär och bidrar till ett första positivt intryck för kunderna. År 2018 renoverades lokalen och är idag fortfarande i utmärkt skick.

Menyn på pizzabutiken är mycket väl utformad med en mängd olika pizzaalternativ som tilltalar både köttälskare och vegetarianer. Med färska ingredienser av högsta kvalitet och ett passionerat team av kockar kan kunderna njuta av läckra pizzor med fantastiska smaker som toppas med kreativa kombinationer av ingredienser.

Butiken har öppet sex dagar i veckan och är en idealisk plats för en snabb lunch, en avkopplande middag eller en festlig kväll med vänner och familj. Totalt finns det ca 35 sittplatser inomhus och ca 20 platser utomhus, vilket gör det möjligt att ta emot stora grupper av människor.

Även om pandemin har påverkat verksamheten och minskat omsättningen, har pizzabutiken fortsatt att vara en favorit bland invånarna i Göteborg. Verksamheten har mycket låg hyra på 14 200 kr (momsbefriad), vilket gör det möjligt att erbjuda rimliga priser för sina rätter och dra till sig en större kundbas. Dessutom finns det ingen liknande konkurrerande verksamhet i närheten. Alla kostnader som sophantering, värme och varmvatten ingår i hyran, vilket gör det enkelt för
företaget att hantera sina driftskostnader.

Ytan på butiken är ca 75 kvadratmeter och är mycket välplanerad för att rymma ett kök, en bardisk och sittplatser för kunderna. Beläget i ett av de rikaste områdena i Göteborg, är pizzabutiken en idealisk plats för en restaurangverksamhet och erbjuder en potentiellt hög kundtillströmning. Dessutom är området lättillgängligt med allmänna kommunikationer och parkering i närheten.

Sammanfattningsvis är pizzabutiken med rättigheter en utmärkt plats för att avnjuta läckra pizzor med vänner och familj. Med högkvalitativa ingredienser, autentisk design, utmärkt service och rimliga priser, är det ingen överraskning att pizzabutiken har blivit en av de mest populära restaurangerna i Göteborg.

Länk till annonsen på mäklarens sida

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss

    Stolt samarbetspartner till

    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen