Paketerad färdig typgodkänd toppmodern vårdfastighet i Uppsala-Åkerby

location Uppsala

Din intresseanmälan har skickats

Bygg & entreprenadHandelTjänsteföretagSkönhet & hälsa

Grundat

2015

Omsättning

0-2 Mkr

Anställda

2-10 st

Area

180 m2

Beskrivning av Paketerad färdig typgodkänd toppmodern vårdfastighet i Uppsala-Åkerby

Tactic erbjuder nu möjligheten att förvärva en färdig godkänd paketerad toppmodern vårdfastighet, totalt 180 kvm i Uppsala-Åkerby. Du /ni som förvärvar denna fastighet etablerar en omedelbar möjlighet att bedriva tillståndspliktiga vårdtjänster alt. annan näringsverksamhet. Fastigheten ägs idag till 100% ett bolag som är till salu dvs. transaktionen är en bolagstransaktion. Fastigheten är en stor luftig ljus enplansvillaliknande fastighet totalt 180 kvm med 4 ljusa sovrum och separat arbets/samtalsrum, mycket lämpad för vårdverksamheter alternativt för andra näringsverksamheter.

Placerad på stor, ca 1900 kvm, plan trädgårdstomt i lantlig fin miljö i Åkerby "ett stenkast" utanför Uppsala och i omedelbar anslutning till Uppsalas underbara naturområden. Intill den nybyggda fastigheten ligger dessutom ett likafullt nybyggt stort dubbelgarage med goda förvaringsutrymmen för fordon samt med ett tillhörande rymligt förråd.

CF

Christofer Friberg

TACTIC Företagsförmedling Stockholm

Telefon: Visa nummer

Mobil: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  CF

  Christofer Friberg

  Fråga Mäklaren

   CF

   Christofer Friberg

   TACTIC Företagsförmedling Stockholm

   Telefon: Visa nummer

   Mobil: Visa nummer