Lönsamt företag med eget varumärke - Mellansverige

location Sverige

Din intresseanmälan har skickats

Handel

Omsättning

35 Mkr

Anställda

10-30 st

Resultat

Vinst

Beskrivning av Lönsamt företag med eget varumärke - Mellansverige

Företaget som är beläget i Mellansverige säljer produkter till företag inom industri, lager och kontor, både nya produkter och återbruk. Bolaget äger varumärket till en välkänd industriprodukt som används främst för kundernas restprodukthantering. Det är en välkänd industriprodukt som är känd för sin unika
hållbarhet och långa livslängd.

Kunder är världsledande industriföretag med stark ekonomi. Företaget säljer till dessa via proaktivt och rådgivande säljarbete och har på det viset nöjda och återkommande kunder. Sedan start har nuvarande ägare byggt upp bolagets rutiner och processer för att det underlättar för en ny ägare att ta över. Det finns ett väl fungerande CRM-system, affärssystem och e-handelssystem. Bolaget har nyligen rekryterat en VVD som skall ta över verksamhetsansvaret.

Bolaget har de senaste åren haft en väldigt stark ekonomisk utveckling där omsättningen har gått från ca 13 Mkr 2019 till nästan 35 Mkr 2021. Den stora ökningen har företaget kunnat göra med i stort sett samma fasta kostnader, vilket har gjort företaget mycket lönsamt.

KONTAKT
För mer information kontakta oss via formuläret. Ytterligare information och företagsbeskrivning lämnas efter undertecknad sekretessförbindelse.

Camilla Lind

Länia Örebro

Telefon: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  Camilla Lind

  Fråga Mäklaren

   Camilla Lind

   Länia Örebro

   Telefon: Visa nummer