Lönsam verksamhet inom permanent hårborttagning och skönhetsvård i Lund

location Lund - Skåne

Din intresseanmälan har skickats

SkönhetssalongSkönhet & hälsa

Omsättning

3 Mkr

Prisidé

0,7 Mkr

Resultat

Vinst

Area

89 m2

Hyra

8750 kr/mån

Beskrivning av Lönsam verksamhet inom permanent hårborttagning och skönhetsvård i Lund

Här är din möjlighet att förvärva en väletablerad och lönsam verksamhet inom permanent hårborttagning, hud- och kroppsvård i hjärtat av Lund. Med första plats på Google och över 1000 nöjda kunder är detta en fantastisk möjlighet för dig som vill ta över en framgångsrik verksamhet inom skönhetsbranschen.

Toppteknologisk diodlaser: Den senaste tekniken på marknaden med 3 våglängder: 1064 nm, 808 nm och 755 nm samt kylning ner till -4°C för optimal komfort och resultat. Maskinen kommer med 2 års garanti och tekniskt stöd för trygg drift.

Nummer 1-placering på Google: En väletablerad och synlig närvaro på nätet med första plats på Google i Lund ger en stark konkurrensfördel och genererar kontinuerlig efterfrågan.

Engagerad Instagram-profil: En välutvecklad Instagram-profil med en aktiv följarskara hjälper dig att marknadsföra verksamheten och locka nya kunder.

Lojal kundbas: Med över 1000 aktiva kunder, varav minst 2 besök per år, har verksamheten en lojal och återkommande kundbas som utgör en stabil intäktskälla.

Avancerad KumaShape: En cellulitreducerande 4D-maskin, KumaShape, kompletterar behandlingsutbudet och ger möjlighet att erbjuda kunderna ännu fler skönhetsvårdslösningar.

Maskiner för ansiktsbehandlingar: Ultraljud, ånga och en kraftfull LED-lampa med 200 dioder möjliggör ansiktsbehandlingar av hög kvalitet.

Två elektriska behandlingsbänkar: Utformade för komfort och effektivitet under behandlingarna.

Etablerad lokal i centrala Lund: Möjlighet att överta ett fint och etablerat rum i en nybyggd lokal i centrala Lund. Förmånlig hyra på endast 8750:- inklusive moms. Lokalen är på 89 kvm. Man delar lokal med framgångsrika ögonfransstylister vilket är en fantastisk källa för att få nya kunder.

Omsättning 3 Mkr: Företaget har en stabil omsättning på 3 miljoner kronor som öppnar upp för lönsamhet och potential till vidare tillväxt.

Pris 700 Tkr: Ett attraktivt pris för att förvärva denna välmående verksamhet och fortsätta dess framgångsresa.

Tveka inte att ta chansen att bli en del av den blomstrande skönhetsbranschen och överta en verksamhet med en stark position på marknaden.

Om du är intresserad av att få mer information eller boka en visning, vänligen kontakta oss idag.

N-

Natalia -

  Fråga Mäklaren

   N-

   Natalia -

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss

    Stolt samarbetspartner till

    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen