Helhetskoncept inom avfallshantering och återvinning

location Sverige

Din intresseanmälan har skickats

TjänsteföretagBygg & entreprenad

Omsättning

11 Mkr

Anställda

2 st

Resultat

Vinst

Beskrivning av Helhetskoncept inom avfallshantering och återvinning

Bolaget bedriver verksamhet inom avfallshantering och återvinning, där bolaget kan erbjuda en helhet inom hantering och sortering av verksamhetsavfall med allt från containrar, transporter, mottagning, sortering till förädling. Den genomsnittliga omsättningen för de senaste verksamhetsåren har uppgått till ca 10,7 mkr med ett genomsnittligt EBIT på ca 1,5 mkr.

Kunder består främst av företag inom bygg, rivning och industri men bolaget hanterar även avfall från kommuner, lantbruk samt privatpersoner.

I dagsläget fokuserar bolaget mycket på att utveckla och växa inom hållbar hantering och återvinning. Bolaget är helt fristående och samverkar med flertalet aktörer inom branschen.

Anläggningen har ett strategiskt läge i Västra Sverige, med hyrda markytor om ca 12 000 m2 , i enlighet med verksamhetens behov och krav.

Investeringar görs kontinuerligt i syfte att alltid hitta nya, alternativa sätt att förädla material och på så sätt erhålla ytterligare intäkter och minska branschens miljöpåverkan.

Det finns stora utvecklingsmöjligheter i nuvarande verksamhet. En ny ägare kan stärka verksamhetens position på marknaden genom aktiv bearbetning av befintliga och nya kunder, bredda utbudet av avfallsfraktioner, fortsätta utveckla återvinningen samt stärka/hitta fler samarbetspartners för avsättning och förädling av avfallen.

User

David Stenberg

Bolagsbron

Telefon: Visa nummer

    Fråga Mäklaren

      David Stenberg

      Bolagsbron

      Telefon: Visa nummer

        Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

        • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
        • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
        • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss

        Stolt samarbetspartner till

        bolagsplatsen
        bolagsplatsen
        bolagsplatsen
        bolagsplatsen
        bolagsplatsen