Generationsskifte - Högteknologiska golfhandskar (+100 000 sålda)

location Stockholm

Din intresseanmälan har skickats

Omsättning

0,5 Mkr

Generationskiftesföretag

Ja

Beskrivning av Generationsskifte - Högteknologiska golfhandskar (+100 000 sålda)

Är du redo att ta steget in i golfindustrins framkant? Vi erbjuder en enastående möjlighet att förvärva ett etablerat företag som har varit framgångsrikt i golfvärlden i över 15 år. Med en solid grund av innovation och kvalitet har vi specialiserat oss på högteknologiska golfhandskar som inte bara uppskattas av golfare för deras överlägsna prestanda och komfort utan också representerar en fusion av traditionellt hantverk och modern teknologi.

Huvudpunkter:

• Bevisad framgång: En framgångsrik historia med försäljning av över 100 000 japanska golfhandskar under de senaste 15 åren, vilket visar på våra produkters höga efterfrågan och kundnöjdhet.
• Exklusiva rättigheter: Företaget innehar exklusiva distributionsrättigheter för Europa och Globalt för framstående japanska golfprodukter. Nyligen utökades dessa rättigheter till att även omfatta internationella/globala marknader under eget varumärke. Inom kort lanseras även unika miljöhandskar med konkurrenskraftig hållbarhet och attraktiva priser.
• Omsättning: Stabil årlig omsättning på 500 000 kr, med stor potential för expansion.

Affärsmöjlighet

Denna försäljning drivs av ett behov av generationsskifte och sökandet efter en entreprenör eller ett företag som kan tillföra nödvändigt kapital och manpower för att ta verksamheten till nästa nivå. Detta är en idealisk möjlighet för en köpare som är passionerad om golf, teknik, och som ser värdet i att expandera ett redan etablerat varumärke med en stark marknadsposition.

Stöd under övergångsperioden:

För att säkerställa en smidig övergång är ägaren beredda att vara behjälpliga under en övergångsperiod på 6-12 månader. Detta ger den nya ägaren en unik möjlighet att dra nytta av vår expertis och djupa kunskap om marknaden och produkterna.

Inkråmsöverlåtelse: Vi är öppna för att diskutera olika former av affärsöverlåtelser, men i första hand en inkråmsaffär.

Detta är en perfekt chans för dig som söker en investering i en bransch med kontinuerlig tillväxt och som vill vara en del av en spännande framtid inom golfteknologi.

Kontakta oss via formuläret för mer information

OG

Ove Golf

  Fråga Mäklaren

   OG

   Ove Golf

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
    Berätta mer