Frisörsalong med låg hyra, AA-läge mitt i city (ID: 1388)

location Göteborg - Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

FrisörsalongSkönhet & hälsa

Omsättning

0-2 Mkr

Resultat

Vinst

Hyra

67 kr/mån

Platser

3 st

Beskrivning av Frisörsalong med låg hyra, AA-läge mitt i city (ID: 1388)

Tillfälle för dig som drömmer om en egen salong/barbershop med låga kostnader samt bästa läge mitt i Göteborg city. Många kontor, butiker och även boende i området. Lokalens perfekta läge och skyltfönster ut mot gatan ger möjlighet till fin exponeringsyta för de förbipasserande samtidigt som det erbjuder ett härligt ljusflöde i butiken. Hyran är endast 9 700 kr per månad, momsbefriad. Detta är en anrik salong som nu behöver en ny ägare med ny passion och vilja. Här passar det även till exempel för tatueringsstudio också.

Lokalen som är på 67 kvm är fördelad på 3 rum, vara av ett pentry med toa med litet utrymme för dator/litet kontor. Det finns 3 stolar och 1 plats för schamponering. Samtliga inventarier ingår, det finns även kaffemaskin, tvättmaskin, torktumlare med mera. Öppettider 9–19. Samma ägare i 5 år. Säljes pga. flytt till utlandet.

Pris: 900 000 kr. Priset avser bolagsaffär, dvs samtliga aktier, hyresavtal, varulager, bankkonto med mera ingår. Inga leasingavtal finns. Omsättningen 2021 var cirka 1 600 000 kr.

Obs visningar sker endast på söndagar. Mer information, bokföring med mera lämnas vid personligt besök.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide.

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  MA

  Michel Avide

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer