Frisörsalong med A-läge oms 3,7 MSEK (ID: 1499)

location Göteborg - Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

FrisörsalongSkönhet & hälsa

Omsättning

3,7 Mkr

Prisidé

0,5 Mkr

Resultat

Vinst

Area

134 m2

Platser

7 st

Beskrivning av Frisörsalong med A-läge oms 3,7 MSEK (ID: 1499)

Unna dig lyxen att investera i en av Göteborgs mest eftertraktade frisörsalonger i stadens mest populära område. Denna välvårdade och elegant inredda salong med en yta på 134 kvm (+förråd/extra utrymme om 180 kvm) har 7 stolar och 2 platser för schamponering. Förutom den förstklassiga upplevelsen av hårbehandlingar finns det även möjlighet att lägga till nya behandlingar som nagel- eller massagebehandlingar.

Salongen har en imponerande omsättning på cirka 3,7 MSEK under 2021, vilket är ett bevis på dess ställning som en ikonisk och lyxig verksamhet i området. Den nuvarande ägaren har gjort ett fantastiskt jobb med att etablera denna verksamhet och skapa en varumärkesidentitet som har mycket begränsad konkurrens. Öppettiderna är måndag till fredag från 10:00 till 19:00 och lördagar från 11:00 till 16:00.

För närvarande hyr salongen ut 4 av stolarna till en intäkt på 10 000 kr exkl. moms per stol och månad, vilket innebär att du kan börja tjäna pengar på din investering från första dagen. Med tre dedikerade och erfarna anställda som arbetar i verksamheten kan du vara säker på att du får en exceptionell upplevelse när du besöker salongen. Denna exklusiva verksamhet är nu till salu, och den nuvarande ägaren begär ett pris på 550 000 kr. Detta är en fantastisk möjlighet för dig att ta kontroll över din ekonomiska framtid genom att äga en redan etablerad och väletablerad lyxig verksamhet med ännu större potential att växa.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide.

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss

    Stolt samarbetspartner till

    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen