Framgångsrikt E-handelsföretag inom krisberedskap

location Stockholm

Din intresseanmälan har skickats

E-handel - produkterInternetföretag (E-handel)

Grundat

2012

Omsättning

2-5 Mkr

Prisidé

0-2 Mkr

Resultat

Vinst

Flyttbart företag

Ja

Beskrivning av Framgångsrikt E-handelsföretag inom krisberedskap

Bakgrund och introduktion:
Ägaren till Bolaget har grundat och drivit företaget framgångsrikt i över tio år. Bolaget är nu i ett skede där nästa naturliga steg är att gå från att vara ett entreprenörslett företag till ett mer moget företag med möjlighet att tillvarata företagets fulla potential. En stark grund är lagd och goda möjligheter att skala upp verksamheten finns för rätt ny ägare. Mot bakgrund av detta söker vi ny ägare till Bolaget. Detta är ett fantastiskt tillfälle för aktörer som är duktiga på att driva och utveckla e-handel eller för aktör i angränsande bransch eller del av branschen att komplettera sitt tjänsteutbud. Nuvarande ägare är positivt inställd till att vara ett fortsatt stöd genom ett fortsatt engagemang i Bolaget om ny ägare så skulle önska.

Verksamheten:
Företaget säljer utrustning för krisberedskap. E-handeln bedrivs från Stockholm, men verksamheten är flyttbar. Företaget har varit lite av en pionjär i sin bransch och byggt upp ett starkt varumärke. Ägaren har ett flertal gånger medverkat i tv, radio och tidningar som expert inom krisberedskap och prepping.
Företaget har ett brett sortiment och målet är att bara sälja varor med hög kvalitet, som verkligen fungerar och håller i kritiska situationer. När det gäller SEO kommer webbutiken högt på de flesta relevanta sökord.

Ekonomi:
Bolaget omsätter 4-7 MSEK med lönsamhet.

Prisnivå:
Pris och betallösning får växa fram i en dialog mellan köpare och säljare och är beroende på hur en avtalslösning konstrueras.

Processen:
Processen inleds med att intressenter mot sekretessförsäkran erhåller mer information om bolaget i första hand i form av en företagspresentation/prospekt. Med intressenter som har ett fortsatt intresse sker vidare process som innebär besök, samtal och erhållande av mer specifik information. Därefter lämnar intressent indikativt bud för fortsatt förhandling.

Kontakt
För ytterligare information avseende denna affärsmöjlighet ber vi er kontakta Mats-Ola Carlsson. Prospekt kan beställas mot sekretessförsäkran. Vid beställning av prospekt är vi tacksamma om ni berättar lite om er bakgrund och ev tankar med förvärvet.

Mats-Ola Carlsson

Eriksson & Carlsson Företagsrådgivarna AB

  Fråga Mäklaren

   Mats-Ola Carlsson

   Eriksson & Carlsson Företagsrådgivarna AB

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss

    Stolt samarbetspartner till

    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen