E-handel med eget varumärke inom exklusiva sängkläder

location Västerås - Västmanland

Din intresseanmälan har skickats

E-handel - produkterInternetföretag (E-handel)

Grundat

2019

Omsättning

0,5 Mkr

Flyttbart företag

Ja

Beskrivning av E-handel med eget varumärke inom exklusiva sängkläder

Vill ni ta över en verksamhet med hög potential inom exklusiva sängkläder? Vi är en onlinebutik som specialiserar sig på sängkläder av absolut högsta kvalitet och har under åren byggt upp ett starkt varumärke. Stor potential för tillväxt och expansion finns således då det stora grundarbetet är gjort. Möjligheter till att växa med produkter inom hela sovrummet/övriga hemmet exempelvis.

Grundat av en tidigare lager- och inköpschef på Hästens sängar, har företaget rullat på med en årlig omsättning på cirka 500 000 kr sedan 2018 med väldigt låg marknadsföringskostnad.

Låga omkostnader
Vår egen lagerlösning i Västerås ger oss möjlighet att packa och plocka själva, vilket bidrar till en enkel och kostnadseffektiv verksamhet. Lagerlokalen på 50 kvadratmeter har en månatlig hyra på 7 000 kr (och med endast 1 månads uppsägningstid om man skulle vilja flytta lagret). Utöver det betalar vi 1 500 kr per månad för vår Quickbutik-lösning.

Vi har flera strategiska partnerskap som exempelvis med mäklarfirman Eklund Stockhom-New York som homestylar med våra sängkläder samt erbjuder goodiebags till sina kunder. Upparbetade relationer och kontakter med flera av Sveriges större influencers/kändisar finns också.

Vår kundlista innehåller över 500+ nöjda kunder med hög köpkraft och vi har sålt sängkläder för totalt 2 miljoner under de senaste fyra åren. Vi har väldigt hög kundnöjdhet och få returer, vilket gör oss till en pålitlig och trovärdig aktör på marknaden.

På grund av ändrade ägarförhållanden i och med sjukdom så söker vi nu en passionerad entreprenör som vill ta verksamheten till nästa nivå.
Bolaget har ett befintligt eget lager om ca 250 000kr ex. moms med produkter som är säljbara för strax under 1 miljon ex. moms.

Om du är intresserad av denna spännande möjlighet att bli en del av en väletablerad onlinebutik med exklusiva sängkläder, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att höra från dig!

AP

Andreas P

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  AP

  Andreas P

  Fråga Mäklaren

   AP

   Andreas P