E-handel inom märkesväskor/vintage.

location Sverige

Din intresseanmälan har skickats

E-handel - produkterInternetföretag (E-handel)

Grundat

2019

Omsättning

0,3 Mkr

Prisidé

0,35 Mkr

Resultat

Vinst

Flyttbart företag

Ja

Beskrivning av E-handel inom märkesväskor/vintage.

Företagsbeskrivning Vintagegarderobe.se

Här erbjuds möjlighet att överta en inarbetad, lönsam E-handel som säljer exklusiva vintage/begagnade märkesväskor och accessoarer.

Jag som startade Vintagegarderoben för tre år sedan heter Mikaela Lundin. Jag har drivit mitt företag som enskild firma. Jag skulle uppskatta att jag har lagt ned lite mindre än heltid på mitt företag och ändå kunnat leva på min verksamhet. 2021 låg omsättningen på nästan 300 000 kr.

Jag säljer mitt företag pga. att jag har börjat studera och känner att tiden inte räcker till.

Eftersom det är en enskild firma säljer jag inkråmet i verksamheten. Vilket är kundregister, lager, etablerad hemsida, företagets Instagram med över 4000 följare, loggan, äkthetsintyg och inlärning av äkthetskontroller.

För en ny ägare finns det stor potential att öka försäljningen och därmed lönsamheten.

För mig är det väldigt viktigt att mitt älskade företag kommer i rätt händer. Där den nya ägaren är ärlig och lär sig allt om äkthetskontroller, för att enbart sälja äkta väskor. Jag är mån om våra kunder och att de ska känna sig trygga när de handlar från vintagegarderoben.se.

Något som vintagegarderoben.se också brinner för är miljön och hållbarhet. Det är därför vi bara säljer begagnade produkter.

Jag vill att en ny ägare skall få bästa möjliga start. Om man önskar hjälper jag gärna till med att lära ut om hur äkthetskontroller, paketering och hemsidan fungerar. Jag har även tankar om utvecklingsmöjligheter som jag tror kan leda till ökad försäljning som jag gärna delar med mig av. Dessa utvecklingsmöjligheter kommer även leda till ett enkelt sätt att köpa in lager.

Priset för min verksamhet är 350 000 kr eller högstbjudande.

Välkommen att kontakta mig Mikaela Lundin om du önskar mer information. Mailadress info@vintagegarderoben.se.

Hoppas du/ni finns där ute som är rätt för vintagegarderoben.se.

ML

Mikaela Lundin

    Fråga Mäklaren