E-handel inom interiör/present (ID: 1492)

location Östersund - Jämtland - Norrland

Din intresseanmälan har skickats

E-handel - produkterInternetföretag (E-handel)

Omsättning

0-2 Mkr

Prisidé

0,35 Mkr

Resultat

Vinst

Flyttbart företag

Ja

Beskrivning av E-handel inom interiör/present (ID: 1492)

Letar du efter en unik och spännande affärsmöjlighet? Ett mycket omtyckt varumärke med stor potential och alla grundläggande förutsättningar finns nu till salu. Ett ypperligt tillfälle för en driven entreprenör att ta företaget till en ny nivå. Bolaget är i ett uppstartsskede men kan redan skryta med en högkvalitativ tillverkningsprocess och färdiga avtal med stora marknadsplatser som exempelvis Amazon och CDON. Företagets uppskattade lyxprodukter inom interiör- och presentmarknaden, varav en del av designerna är helt unika i Sverige och EU, grundar för ett gott kundunderlag både nationellt och internationellt.

Med E-handelsverksamhet, tekniska lösningar i framkant och marknadsföringskanaler med mera samt ett redan befintligt varulager, innebär en förärvning av företaget möjlighet att starta upp försäljning från dag ett. Den nuvarande ägaren startade företaget som ett projekt på sidan av ordinarie sysselsättning och är nu redo att lämna över till en driven person som har energi, entreprenörsanda och vilja att ta företaget till nästa nivå.

Priset ligger på 350 000 kr eller bud. Bolagsaffär.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide.

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer