E-handel inom hembryggning (ID: 1398)

location Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

E-handel - produkterInternetföretag (E-handel)

Omsättning

0-2 Mkr

Resultat

Vinst

Flyttbart företag

Ja

Beskrivning av E-handel inom hembryggning (ID: 1398)

E-handel med stor potential är nu till salu. Företaget bedriver försäljning av produkter inom hembryggning. Försäljning sker via egen hemsida till kunder inom Sverige. Man har tidigare haft fysisk butik också men sedan sommaren 2021 sker försäljning endast via hemsidan. Verksamheten startade 2015. Företaget säljes på grund av tidsbrist.

Webbshopen är välskött och mycket enkelt att driva, allt går via 3pl-partner som sköter frakt och lagerhållning. Inköpta produkter skickas från leverantören till 3pl-partnern som packar i hemsidans egna paket och skickas till kund. Hemsidan är byggd på Woocommerce och är integrerad med 3pl-lagret. Betalningslösning med kortbetalning, fakturering, delbetalningar med mera via Klarna finns.

Företaget har ett väl inarbetat namn och med ett kundregister om cirka 1 700 kunder. Nuvarande innehavare har drivit bolaget ensam sedan starten. Verksamheten har en stor potential, i dagsläget finns dock inte tid. Det bör dock inte vara några problem att öka omsättningen igen med marknadsföringsåtgärder, kampanjer med mera. Tidigare har omsättningen för webshopen legat runt 30–50 000 kr per månad (exklusive försäljning i den fysiska butiken). Verksamheten sköts hemifrån och är enkelt flyttbart. Det är endast inkråmet som säljs, inte bolaget.

Mer information lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide.

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  MA

  Michel Avide

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer