Etablerad e-handel inom baby, kläder & outdoor

location Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

E-handel - produkterInternetföretag (E-handel)

Grundat

1999

Omsättning

2-5 Mkr

Anställda

2-10 st

Prisidé

0-2 Mkr

Resultat

Vinst

Generationskiftesföretag

Ja

Flyttbart företag

Ja

Beskrivning av Etablerad e-handel inom baby, kläder & outdoor

Unik möjlighet att förvärva en väletablerad webb-shop som har byggt upp ett starkt renommé under åren. Bolaget säljs pga ägarna nu ska gå i pension efter att ha drivet företaget framgångsrikt i nästan 25 år!

Med en stabil kundstock på cirka 30 000 registrerade kunder och varit verksamma ända sedan år 1999 är detta en mycket väletablerad webbshopp för ekologiska och hållbara barn- och babyartiklar, kläder och outdoor-produkter. Genom noggrant utvalda produkter av hög kvalitet har vi skapat förtroende hos våra kunder och har nu en stark position på marknaden.

En av de stora fördelarna med att förvärva detta företag är det breda sortimentet av produkter. Vi har inte bara etablerat starka relationer med pålitliga och väletablerade leverantörer, utan vi har också utvecklat flera egna produkter.

Förvärvet av denna webbshop erbjuder flera fördelar:
- Historia och renommé: Vår webb-shop har en lång historik och ett gott renommé. Vi har byggt upp ett starkt varumärke och har lojala kunder som litar på oss.
- Produkter av hög kvalitet: Vi erbjuder noggrant utvalda ekologiska och hållbara produkter som tilltalar en medveten och växande målgrupp.
- Utvecklingsmöjligheter: Med egna produkter och samarbeten med pålitliga leverantörer finns det stora möjligheter att utveckla och expandera sortimentet ytterligare.
- Flexibilitet och marknadsföring: Vår e-handelsplattform och affärssystem ger dig möjligheten att marknadsföra på olika sätt och nå ut till en bredare kundkrets.

Denna verksamhet omfattar inte bara en webb-shop, utan inkluderar även lager, packning, kontor samt ett fysiskt showroom och lagershop. Detta ger dig en komplett infrastruktur för att driva verksamheten smidigt och effektivt.

För mer information vänligen kontakta oss1

AA

Anita Anita

  Fråga Mäklaren

   AA

   Anita Anita

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss

    Stolt samarbetspartner till

    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen