Droppy - Unik produkt inom sjukvården för att applicera ögondroppar

location Stockholm

Din intresseanmälan har skickats

Medicinsk utrustning & hjälpmedelTillverkning

Grundat

2015

Omsättning

0,5 Mkr

Prisidé

0-2 Mkr

Resultat

Vinst

Flyttbart företag

Ja

Beskrivning av Droppy - Unik produkt inom sjukvården för att applicera ögondroppar

Unik affärsmöjlighet - Vi presenterar en exceptionell möjlighet att förvärva ett framgångsrikt företag specialiserat på tillverkning och försäljning av en unik produkt för att hjälpa människor att själva applicera ögondroppar. Med tillverkning i Sverige och försäljning på den norska och amerikanska marknaden, är detta en fantastisk chans för en ambitiös köpare att ta över och expandera denna verksamhet.

Produktfokus - Vår produkt har utvecklats främst för äldre med problem att själva applicera ögondroppar, samt reumatiker, men som vi har sett att människor i alla åldrar kan ha nytta av att använda. Efter flera års utveckling och designarbete, lanserades produkten framgångsrikt 2019.

Marknad och försäljning - Vi har etablerat en stark B2B-försäljningskanal, främst till apoteksgrossister i Norge, samt direkt-till-konsument via Amazon. Årlig omsättning på cirka 450 000 SEK.

Finansiell prestation och potential - Med mycket höga bruttomarginaler visar företaget på en lönsam och växande affärsmodell. Bolaget har inga lån.

Lager: Cirka 10 000 enheter

Perfekt för expansion - Detta företag är idealiskt för en investerare som ser potentialen i att utvidga verksamheten både nationellt och internationellt. Med grundläggande infrastruktur och etablerade försäljningskanaler på plats, är detta en gyllene möjlighet att skala upp en redan framgångsrik verksamhet.

Investera i framtiden - Om du är intresserad av att ta över en unik produkt inom sjukvården och ta en etablerad verksamhet till nästa nivå, är detta en möjlighet du inte vill missa.

Vänligen kontakta oss via formuläret för mer information.

AT

Anders Taraldsen

  Fråga Mäklaren

   AT

   Anders Taraldsen

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss

    Stolt samarbetspartner till

    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen