Butik i city, A-läge med tillhörande webshop (ID: 1517)

location Göteborg - Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

Kläder & AccessoarerButikE-handel - produkterInternetföretag (E-handel)

Omsättning

0-2 Mkr

Resultat

Vinst

Area

25 m2

Hyra

11000 kr/mån

Beskrivning av Butik i city, A-läge med tillhörande webshop (ID: 1517)

Unna dig möjligheten att bli ägare till citybutik och webshop i hjärtat av Göteborg! Välkommen till denna webshop och citybutik som lockar till sig modeälskare och stilmedvetna från när och fjärran. Sedan 2001 har man arbetat med passion och en vision att erbjuda inspirerande produkter från olika varumärken, allt på ett och samma ställe. Man är stolta över att erbjuda sina kunder en mysig butik mitt i Göteborgs stadskärna samt en framstående webshop på nätet.

Nu erbjuder vi dig en unik möjlighet att ta över vår etablerade och framgångsrika citybutik på Kungstorget. Denna butikslokal är en exceptionell möjlighet, belägen i det eftertraktade AAA-läget inom Vallgraven. Med närhet till kommunikationer och en levande omgivning av butiker, caféer och restauranger kommer din verksamhet att blomstra. Lokalen är ljust och rymligt, med generösa fönster som erbjuder fantastiska skyltmöjligheter och skapar en lockande atmosfär för kunderna. Dess välplanerade layout, inklusive kök och toalett, bidrar till både personalens och kundernas bekvämlighet. Ytan är 25 kvm och hyran är endast cirka 11 000 kr exkl. moms per månad, inklusive fastighetsskatt, ventilation, värme och vatten.

Dessutom har man skapat en webshop som har genererat en imponerande omsättning på mellan 150 000 och 250 000 kronor per månad sedan lanseringen i februari. Man har också ett Instagram-konto med över 12 000 följare. Marginalerna är höga och återkommande kunder är en stark indikation på framgång. Webshopen är välstrukturerad och kan presentera resultat- och balansrapporter för insyn. Observera att detta endast är tillgängligt efter undertecknande av ett sekretessavtal.

Kontakta oss på Mäklarjouren idag för att få mer information och boka en visning. Låt framgång och vardagslyx mötas på ett exceptionellt sätt!

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss

    Stolt samarbetspartner till

    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen