Lägg in en bevakning och få email så fort ett bolag läggs ut som matchar dina kriterier!

Bevaka sökningen

Företag till salu i Stockholm

Visar 15
Bevaka sökningen
Lock
Upptäck företag som förmedlas underhand!

Kom i kontakt med bolag som inte annonseras på den öppna marknaden!

INTRESSEANMÄLAN

Företag till salu i Stockholms kommun: Flera bolag till salu just nu

Letar du efter ett företag att köpa eller sälja i Stockholms kommun? Bolagsplatsen hjälper dig att hitta den perfekta verksamheten att köpa som som passar dig. Just nu finns flera bolag till salu i Stockholms kommun. Här hittar du allt från tjänsteföretag, tillverkande företag, handelsföretag, butiker, byggbolag, hotell, restauranger och andra företag som säljes. Klicka på annonserna för att se bilder, faciliteter, öppettider, tillstånd, ekonomisk information och mycket mer!

Bolagsplatsen kan hjälpa dig att köpa företag som matchar dina krav. Använd filter och anpassa din sökning efter dina kriterier på bransch, omsättning, resultat och antal anställda. När du har hittat bolaget att köpa tar du kontakt med ansvarig företagsmäklare via formuläret.

Bolagsplatsen grundades år 2006 och är Stockholms kommuns största marknadsplats för att köpa och sälja företag.

Kom ihåg att Bevaka din sökning för att få e-mail när nya företag kommer ut till salu i Stockholms kommun som passar dina kriterier. Vi rekommenderar även att du anmäler dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av nyheter och utvalda bolag till salu.