​​Exklusiva möbler – Produktion och försäljning​

location Stockholm

Din intresseanmälan har skickats

Möbler & inredningHandel

Grundat

2016

Omsättning

1 Mkr

Anställda

1 st

Resultat

Vinst

Flyttbart företag

Ja

Beskrivning av ​​Exklusiva möbler – Produktion och försäljning​

​​Verksamheten som nu är till salu bedriver produktion och försäljning av inredning och möbler för privat och offentlig miljö. Tillsammans med handplockade leverantörer har man nu ett komplett sortiment till förfogande, med allt från möbler till textilier, belysning och detaljer. ​

​​Verksamheten grundades 2016 och konceptet med att erbjuda skräddarsydda möbler till en bredare kundgrupp var då helt nytt. Än idag är man tämligen ensamma om att erbjuda individuellt beställda och handgjorda kvalitetsmöbler till ett rimligt pris. Företaget har mycket goda leverantörskotakter och arbetar med flera möbelproducenter i Europa som sätter hantverk och kvalitet främst.

Nuvarande ägare lämnar med varm hand över företaget till någon som kan ta verksamheten mot nya mål. Verksamheten omsätter idag ca 1 mkr. Bruttomarginal: 49% EBIT: cirka 20% Här finns m​öjlighet att genom ett förvärv slippa startupfasen och att expandera snabbt. Att direkt få tillgång till existerande kanaler och leverantörer samt kundregister gör att man kan skapa ett stabilt företag och maximera lönsamheten på kort tid.

Möbler kan säljas och levereras i hela Europa.

Detta objekt säljes med sekretess. All kontakt sker via mäklaren.

Christina Hansson

Svenska Bolagstorget

Telefon: Visa nummer

Mobil: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  Christina Hansson

  Fråga Mäklaren

   Christina Hansson

   Svenska Bolagstorget

   Telefon: Visa nummer

   Mobil: Visa nummer