Register & Prospektering

Vi på Bolagsplatsen.se vill att du ska hitta just det du söker efter. Vare sig du vill sälja ditt företag, hitta franchisetagare eller är på jakt efter en fastighet kan vi hjälpa till lite extra genom våra köpar- och franchiseregister, targetutskick och prospekteringstjänster.

Företag

Köparregister - Nå ut till rätt målgrupp vid en företagsförsäljning

Står du inför en försäljning av ditt bolag och vill maximera dina chanser till att hitta rätt köpare på ett snabbt och effektivt sätt? Då kan Bolagsplatsen.se’s köparregister vara något för dig!

Läs mer om Köparregister

Targetutskick – Nå exklusiva köpare i hela Norden

Önskar du nå en mer nischad grupp av potentiella köpare när du ska sälja ditt bolag? Med hjälp av Bolagsplatsen.se’s prospekteringstjänst Target kan du komma i kontakt med personer inom beslutfattande positioner på olika företag som kan tänkas vara intresserade av att förvärva just din verksamhet.

Läs mer om Targetutskick

Förvärvsprospektering – Hitta ditt drömföretag

Letar du efter ditt drömföretag? Vi hjälper gärna till med att hitta det! Med hjälp av Bolagsplatsen.se’s förvärvsprospektering kan vi tillsammans skapa en profil efter den typ av företag du önskar förvärva och nå ut till potentiella bolag i hela Norden.

Läs mer om Förvärvsprospektering

Fastigheter

Köparregister – Nå ut till rätt målgrupp vid en fastighetsförsäljning

Står du inför en försäljning av en fastighet och vill maximera dina chanser till att hitta rätt köpare på ett snabbt och effektivt sätt? Då kan Bolagsplatsen.se’s köparregister vara något för dig!

Läs mer om Köparregister

Targetutskick – Nå exklusiva köpare i hela Norden

Önskar du nå en mer nischad grupp av potentiella köpare när du ska sälja din fastighet? Med hjälp av Bolagsplatsen.se’s prospekteringstjänst Target kan du komma i kontakt med personer inom beslutfattande positioner på olika fastighetsbolag som kan tänkas vara intresserade av att förvärva just din fastighet.

Läs mer om Targetutskick

Förvärvsprospektering – Hitta din drömfastighet

Letar du efter din drömfastighet? Vi hjälper gärna till med att hitta den! Med hjälp av Bolagsplatsen.se’s förvärvsprospektering kan vi tillsammans skapa en profil efter den typ av fastighet du önskar förvärva och nå ut till potentiella fastighetsbolag i hela Norden.

Läs mer om Förvärvsprospektering

Kapital

Investerarregister – Hitta dina investerare

Söker du kapital för ett projekt och vill maximera dina chanser till att hitta investerare på ett snabbt och effektivt sätt? Då kan Bolagsplatsen.se’s investerarregister vara något för dig!

Läs mer om Investerarregister

Targetutskick – Nå exklusiva investerare i hela Norden

Önskar du nå en mer nischad grupp av potentiella investerare när du söker kapital? Med hjälp av Bolagsplatsen.se’s prospekteringstjänst Target kan du komma i kontakt med personer inom beslutfattande positioner på olika företag som kan tänkas vara intresserade av att investera i just ditt projekt.

Läs mer om Targetutskick

Franchise

Franchiseregister – Hitta dina franchisetagare

Söker du efter nya franchisetagare till din verksamhet? Med hjälp av Bolagsplatsen.se’s unika franchiseregister har du möjlighet att nå ut till en specifik grupp potentiella franchisetagare på ett snabbt och effektivt sätt.

Läs mer om Franchiseregister